Söndag 20 maj

 
 
 
Bilder från några härliga dagar i veckan
 
Hej på er! Det var ett tag sedan. Har varit ett par jobbiga dagar för att vara ärlig, men känner mer och mer att jag börjar komma tillbaka till normalt humör igen vilket känns skönt.
 
Så vad har hänt sedan vi hördes senast? Vädret har gjort en comeback, så några dagar har spenderats på diverse takterrasser (är ju som ni märkt en sucker för detta) med Linn och Mira, samt nu i helgen har jag hängt på stranden med Bella och bara sugit åt mig så mycket sol som möjligt då jag kommer jobba sena pass i det sista. Jag har även sagt upp mig från jobbet och har min sista dag på One den 1 juni innan jag åker hem till Sverige den 8 juni. På grund av diverse anledningar känns det som ett bra beslut och skönt att åka hem när flaggan fortfarande är i topp. Dock kommer jag åka ner igen i slutet av juli med Itai och även Linnea en sväng, så kommer inte vinka hejdå till Barcelona för gott ännu :) Så jag ser just nu fram emot en sommar i Göteborg med allihopa, samt diverse resor som är planerade runt om i landet, sen får hösten bli som den blir helt enkelt.
 
Så nu efter en helg med båda vila, stranden, häng med vänner och streckkollande av 13 Reasons Why (alltså helskotta vilken jävla säsong detta var?) så ska jag snart ta tag i att sova. Har lite roliga saker planerat i veckan, sedan på fredag kommer mamma, pappa, Anki och Johnny på besök så ser verkligen fram emot detta.
Kram på er!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0