SWEET SIXTEEN


Hipp happ hurra, för idag är det din födelsedag!
STORT GRATTIS till min brud Jasmine på sin Sweet Sixteen. Fast jag varit sjuk har jag allt hunnit ge henne lite presenter, som en t-shirt från Weekday (som jag hoppas att hon gillade...) och en födelsedagsfika med en chokladboll från Espresso House! Men dock tycker jag det bästa på dagen var då jag, Ellen och Jennifer fick sjunga till henne i skolans högtalare för vår lärare glömde bort att sjunga för henne inför klassen. Japp. Hoppas du har haft en bra dag gumman, kör inte över mig på vägarna nu. ♥

AI SE EU TE PEGO


Man märker att mamma och pappa kommit hem igen. Huset städas för fulla muggar, resväskor fyller hela golvet och man får äntligen krama dom igen när man kommer hem från skolan. Jag har verkligen saknat dom nu när de har varit borta i.... 2 veckor? Hjälp.

De hade även med sig lite billiga grejer hem som ni såg här uppe! En röd skinnjacka (wihoo!), två iPhone-skal (bara ett syns på bilden dock) och mamma hade pröjsat hem några Beats by Dr. Dre som jag fall för direkt. Inte släppt dom sedan jag fick syn på dom. Dock är de mammas (suck), men eftersom hon inte använder de så ofta så kommer de mest spela musik i mina öron. Underbara!

NOW YOU'R JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW


Självklart har jag gått och blivit sjuk. Inte nu, Gud, varför nu? Varför någonsin? Hatar att vara sjuk. Dock kan jag inte stanna hemma imorgon eller på hela veckan dessutom, så jag får hänga i. Jag håller just nu tummarna på att det inte blir värre bara.

RSS 2.0