DAGSFESTEN

 
 
 
 
 
I tisdags var jag som sagt hos Itai på dagsfest och jag överdriver inte när jag säger att det var en av de bästa festerna jag varit på. Så jävla skönt folk och att det var mitt på dagen var så udda men kul. Vi satt och tjötade, lekte, spelade kubb, dansade och hade kul fram tills sent på natten. Sån himla fin dag!
 
Dock är det inte lika kul längre då jag har dragit på mig feber och halsont, men jag gör allt i min kraft just nu för att bli frisk tills helgen då jag har massa roliga planer planerat. Vi hörs! Kram

DAGSFEST


God morgon! Klockan är 11 och jag är redan i full gång. Vaknade hos Jacob klockan 8 imorse och nu väntar jag på att Bella och Amanda ska komma hit så ska vi göra oss i ordning inför Itais dagsfest som är idag! Då vi alla är lite inspirerade av Känn Ingen Sorg ska vi äntligen ha en dagsfest, så klockan 13 åker vi till Itai för att träffa en jävla massa folk och ha kul hela dagen och natten. Är sinnessjukt taggad! 

Tar med mig kameran så bilder kommer självklart upp. Ha en bra dag!

VÄRMLANDSVECKAN

 
Första dagen efter vi kommit fram så åkte vi till Långnäs och badade med deras lillkusin och hans pappa.
 
 
När vi kom hem så gick vi igenom skogen för att gå ner till sjön en snabbis.
 
 
De flesta kvällarna spenderades med att äta god mat, spela lite fotboll (samt kubb!) och ta det lugnt i kvällssolen innan alla mygg och knott kom fram.
 
 
Några av dagarna var vi på ett annat ställe och hoppade från hopptornet samt bryggorna. Här fick vi besök av deras andra lillkusin på två år!
 
 
Sedan var vi också på kalas för Jacobs moster som fyllde år där vi fick god smörgåstårta.
 
 
Två av dagarna kom mina föräldrar upp för en visit och första kvällen hade vi familjekamp i kubb och tog det lugnt i uterummet.
 
 
En dag spenderade vi också på Sunne Vattenland med Jacobs kusiner, deras mamma och mina föräldrar. Denna dag kom även Carolina upp! Hela dagen gick åt att åka ruschkanor och man kan lugnt säga att man var helt utmattad efter denna dagen, men sjukt roligt var det!
 
 
På vägen hem från Sunne så stannade vi på Torsby Camping och åt på deras restaurang som Jacobs moster äger. Utsikten därifrån är så himla magisk! Där jobbade vi även 12 timmar under tisdagen, så var riktigt gött med lite extra pengar.
 
Hade verkligen en helt otroligt rolig och skön vecka uppe i Värmland, känner redan att jag saknar stället ♥

RSS 2.0