Min helg

Hej på er! Efter en intensiv helg är det äntligen söndag och jag har inga andra planer än att bara ta det lugnt och förbereda mig för en ny jobbvecka. Har dock haft en helt fantastisk helg och här är det jag gjort denna gång:
 
 
Fredagen började som de andra veckorna med en AW i solen på torget vid jobbet. Vädret leverade med 17 grader och sol, så vi drack flera öl innan vi drog oss vidare.
 
 
 
Linn joinade nämligen oss på AWn och vi kom överrens med Mira att gå och hjälpa henne med att köpa en madrass till hennes säng innan vi mötte upp alla igen. Dock var det stängt och då fick Linn och Mira idén att äntligen tatuera det de velat så mycket. Så vi gick in till en tatueringsstudio och två timmar senare satt de båda med nya tatueringar, haha. Så himla härlig studio och superhärlig personal så jag kommer nog även gå dit snart... :) 
 
 
Sedan gick Linn hem så jag och Mira tog en taxi ner till Macba där hur många människor som helst hängde, så gick vi med några kollegor ner till en annan bar där vi hängde tills det var dags att gå hem. En sjukt härlig kväll helt enkelt!
 
 
 
 
Sedan blev det lördag och kvällen innan hade vi planerat ihop i Parc Cituadella då väderprognosen såg fantastisk ut och det var den verkligen! För första gången sedan jag kom ner gick man runt i bara linne och tunna byxor men svettades ändå. Så vi hängde i parken i flera timmar och bara tjötade, drack lite öl och hade det allmänt skönt.
 
 
Sedan tog jag mitt pick och pack för en promenad upp till Linn och Hector då vi planerat tacos och Mello-kväll vilket var så himla mysigt och välbehövligt.
 
Så för att summera denna helg så har den varit riktigt jäkla skönt. Bara massa skönt häng, fint väder och allt där i mellan. Nu ska jag bara spendera resten av dagen med att ta det lugnt och se på någon serie innan det är dags för en ny vecka. Hoppas ni mår fint! Kram.
 

En söndag

 
God kväll på er! Då var det söndag och äntligen har det varma vädret kommit tillbaka till Barcelona.
 
Idag hade jag egentligen inga planer alls, förren igår då Mira skrev och frågade om jag ville ta en fika då hon var hemma från en vecka i Alperna igen. Sagt som gjort, vi möttes upp imorse på Le Petit Princep för en kaffe och efter någon timme skrev Vendela och frågade om vi ville joina henne till en marknad som hålls varje månad, Palo Alto Market.
 
 
 
 
Vi tog nästa buss dit och mötte upp Vendela. Vi blev verkligen helt förtrollade över hur vackert det var där inne. Massa växter, härlig musik och solsken som värmde oss. Vi köpte ett glas vin var och tog oss några varv runt för att kika på massa fantastisk konst, kläder med mera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dock avbröts det härliga fort då ett regnmoln kom rakt över oss. Vi höll ut ett tag genom att kika på utställningarna inomhus, men tillslut gav vi upp och gav oss ut på jakt efter en taxi. Söndagar i Barcelona är ganska värdelösa annars då cirka ALLT är stängt. Mataffärer, shoppinggator, caféer, allt. Detta verkade även gälla taxis och först efter 20 minuters kamp lyckades vi få tag på en för att åka ner till......
 
 
....Surf House! Jag fick sådant fruktansvärt sug efter deras nachotallrik och GUD vad det var värt kampen för att komma ner till stranden. Vi satt och tjötade ett tag till, tog en öl men efter ett tag blev alla så sega så vi drog oss hem efter en intensiv dag.
 
Så för att summera har jag haft en helt fantastisk spontan söndag. Börjar verkligen känna mig som hemma här nere och älskar verkligen människorna samt staden så himla mycket. Mer sånna här event får det definitivt bli i framtiden. Nu har jag fått pratat en sväng med både mamma och Itai, så ska nu lägga mig och se någon avsnitt av någon serie innan jag ska sova. Ny jobbvecka som börjar imon och jag slängs rakt in i det med att börja klockan 7 imorgon bitti. Skål på det! Kram.
 

RSS 2.0