WAY OUT WEST 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er!
Blev en riktig bildbomb meeeen det var för många bilder för att bara välja några få. Det funkar väl som kompensation för min uteblivna update som skulle kommit för två veckor sedan? Bra. 
 
Vi började veckan med att få FAAAANTASTISK väder, förmodligen det bästa vi haft under våra 3 år på Wow. Så vi blandade en drink (Amanda bosatte sig hos mig under dessa dagar då jag har 5 min till Slottskogen), hällde i en PET-flaska och samlade på oss några öl innan vi tog oss till Linnéplatsen för häng med Itai, Primus, Lovisa, Linnea och Sina innan festivalen öppnade. 
 
Sedan bestod dagarna av mycket dans, skratt, alkohol, mat och allt därimellan. Iår var vi ett riktigt gött gäng som verkligen njöt av årets festival. Sista dagen blev det tyvärr en hel del regn, men då blev det häng i min lägenhet med några norskar vi hittat på festivalen för att torka oss och äta innan vi drog till Bananpiren. En fin fin helg helt enkelt!
 
KRAM
 

TYLÖSAND

 
 
 
 
 
 
Hej på er! Long time no see igen. Då har min sista semestervecka gått och jag ligger helt UTMATTAD i soffan. Har varit lite full rulle sedan i söndags, så är riktigt skönt att ligga ensam framför Glee och bara vila. Dock ska jag inte klaga för att jag har haft sjuuukt kul!
 
Veckan började med att jag åkte med familjen till Tylösand för några dagar. Som tur är så hade vi vädret med oss så vi kunde njuta av vin på en filt på stranden när vi kom fram, kunde äta ute vid en fin restaurang vid havet samt spela två omgångar minigolf. Ena dagen var pappa och Adam iväg och golfade, så då spenderade jag och mamma dagen på stranden.
 
Var riktigt härligt att åka iväg en sväng och bara ta det lugnt. När jag kom hem blev det direkt dags för en av sommarens höjdpunkt - Way out west! Men mer om det i nästa inlägg :) 
 
KRAM!

RSS 2.0