Så B

Bjuder på lite halv B bilder från webcamen. Sitter just nu hemma hos My och tar det lugnt efter en dag med jobb. Fick sluta 2 timmar tidigare idag vilket som är sjukt gött idag då jag inte sovit mycket på senaste dagarna. Ska snart hem igen för att fixa i ordning mig och byta om för att sedan igen gå tillbaka till My för hon har fest idag. Tyvärr kan jag inte vara med så länge då jag jobbar imorgon igen, men så kan det vara ibland. Bättre än inget helt enkelt! Så nu ska jag snart dra mig hemåt, och vi hörs nästa gång. Kram!
 

Update

En söndag åkte jag hem till Arvid med Itai och William där vi drack goda drinkar som Arvid gjorde innan vi drog till Andra Lång. Där stannade vi ej länge dock av diverse anledningar, men var för övrigt en riktigt mysig kväll med tre fina killar.
 
Resten av veckorna har egentligen mest gått till att jobba och sova, sedan träffa vänner och Jacob mellan varven ungefär. Men igår hade jag en ledig ikväll och då spenderades den hos Amanda med gänget. Vi grillade, tjötade och drack tills det blev mörkt. Idag njuter jag av att vara ledig och på kvällen ska jag till en kollega för häng innan de ska dra ut på kvällen. Kommer bli så trevligt!
 
Så det var en liten uppdatering från mig. Det blir inte mycket nu för tiden, men är knappt hemma och datorn står dammig för jag inte haft energi eller tid för att sitta vid den. Men så kan det vara ibland! Hoppas ni mår bra! Kram.
 

Sunday

Söndag och för mig innebär det att packa och ta det lugnt innan jag ska till stan med några vänner. Imorgon blir det att åka till Ronneby men min familj och det ska bli riktigt skönt då jag knappt sett min familj på senaste då jag haft så mycket för mig. Sedan är det full rulle med jobb nästa vecka och då det är Gothia Cup och min shop ligger på Avenyn, kommer vi nog minst sagt ha en del att göra. Men kameran hänkar på som vanligt, så hörs vi! 


RSS 2.0