ÖVERNATTNING OCH BRUNCH

 
Då var det torsdag och äntligen dags för vår studiedag! Igår så spenderade Linn och Amanda natten här efter vi sett på film (Crossroads, fick nostalgiöverdos) och gått nattpromenad. På morgonen blev vi väckta en en leveransgubbe som behövde komma just 9 på morgonen, så vi gick upp och gjorde denna uuuuuunderbara brunchen. Vi fick sitta i pass och äta, men fick ändå inte i oss hälften. Men gott var det! Höll mig mätt enda tills jag och pappa åt tidigare, alltså från 10:30-18:30. Najs. Nu ska jag på kvällspromenad med Sofia, så taggar vi helg i morgon!! Puss.

COPENHAGEN

 
Började helgen med att åka 3 timmar i en trång bil med mina päron och en cykel i baksätet. Kan säga att jag hade ont i slutet...
 
 
Vi packade upp när vi kom till hotellet och gick till en pub där de andra tog en öl och jag fick en cola som såg ut som kolsyrat vatten.
 
 
Vi åt på en fin restaurang som vi sedan såg hade en ingång till Tivolit, så vi smet in och var där ett bra tag för att kolla runt och åka världens läskigaste berg-och-dal-bana.
 
 
Dagen efter så shoppade vi på Ströget, åt god mat, fikade och avslutade kvällen med bowling.
 
Har haft en sådan fin helg i Köpenhamn med min familj och det var så kul att träffa min bror igen efter han flyttat. 
 

23 SEPTEMBER

 
Efter en dag med skola, gym och promenad med Michaela har jag äntligen lagt mig i sängen för att snart sova. Är så vansinnigt trött efter en helg i Köpenhamn med knappt någon sömn och då jag gick upp tidigt imorse, så att sova nu lockar så himla mycket. Tänkte sätta mig och redigera bilderna från Köpenhamn idag men då jag är ca den lataste människan på jorden gjorde jag såklart inte det, men det kommer så småningom, haha. Nu ska jag ta min efterlängtade sömn, ha det så bra fina människor!

RSS 2.0