Fredag

Hej! Kom precis hem från Nödinge där jag och mamma åt lunch. Vi passade även på att gå in på Lindex där vi båda fyndade, jag hittade bl.a äntligen en jumpsuit! Så himla nöjd med den och bilder kommer senare.
 
Jag mår mycket bättre idag än igår, men kommer nog stanna hemma ikväll ändå för att vila upp mig rejält inför morgondagens halloweenfest hos Henrik. Får ju inte missa detta nu när jag för första gången i mitt liv väl köpt en dräkt inför Halloween, haha... Så ikväll blir det bokläsning och vila för min del. Vi hörs!
 

Sjuker

Bilder från igår då vi gick till Andra Långgatan så Linn fick köpt sin första lagliga öl!
 
Dagen började inte jättebra för mig då jag vaknade upp med halsont, feber, huvudvärk och ingen aptit alls. Underbart verkligen! Så har bara rest mig från sängen en gång idag för att öppna dörren för farmor som så snällt kom med isglass till mig. 
 
Igår hade jag en mysig kväll med Agnes och Ellen då vi gick till Magasinsgatan för att ta en öl. Vi satt där och tjöta ett tag tills de ville dra ut med de andra, så jag mötte istället upp Oliver som jag gick runt i Göteborg och tjötade ett bra tag med innan jag fick ta sista tåget hem, så min kväll blev bättre än vad jag trodde iallafall. Nu ska jag återgå till att dricka saft, äta isglass och se på film så jag förhoppningsvis blir bättre snart. Vi hörs!
 

Onsdag

 
God morgon! Om en stund ska jag dra mig mot tåget in mot Göteborg där jag först ska kika runt efter en polotröja som jag velat ha så himla länge och sedan ska jag möta upp Linn och hennes syster för att fira henne då jag inte kan följa med ut ikväll då jag inte fyllt 18 än. Lite smått segt att inte kunna hänga med alla ut ikväll, men det är bara två (!!) månader kvar nu så det är bara att bita ihop. Imorgon kommer även mitt minneskort äntligen hem till mig, så då ska jag se till att fixa lite roligare inlägg. Hoppas ni har det bra! Kram.
 

RSS 2.0