THEY ARE HOME!


Idag var det inte jobbigt alls att gå upp ur sängen, istället sprang jag upp för trappan och hoppade rakt i famnen på min mamma och pappa. Så himla sjukt att se dem igen efter 3 veckor, saknat dem så himla mycket. Dock är dem som två pepparkakor (se bara bilderna...) så är väl en aning avundsjuk på det nu när jag ser ut som ett vitt lakan...

Dock hann jag inte snacka så mycket med dem då jag skulle till skolan och tyvärr kommer jag inte komma hem förren sent ikväll då jag ska stå på öppet hus på mitt gymnasium ikväll! Så om ni går i nian, ska välja gymnasium och bor i Göteborgsområdet - Kom till NTI Mediagymnasiet Södra Hamngatan ikväll vetja!! Belönar er med kramar om det passar er. Ha det gött!

1 DAG

 
Mina fina föräldrar på min kusins bröllop i somras
 
Idag är det en dag kvar tills jag ska gå och lägga mig för att sedan bli väckt mitt i natten av min mamma och pappa som äntligen kommer hem från Thailand efter 3 veckor! Att inte ha fått krama mina föräldrar på tre veckor har varit sjukt konstigt och jag kan knappt bärga mig tills imorgon :) Sedan att få sitta och ge en beskrivning över vad jag gjort under 3 veckor som jag knappt vet själv vad jag gjort under blir en annan utmaning! Nä, men det ska bli riktigt gött att ha mina föräldrar i huset igen och höra deras röster på riktigt istället för över Skype..
 
Idag mådde jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår, så åkte till skolan för två lektioner, varav en blev inställd (that jubel när läraren berättade det för oss) så slutade redan 9:50! Åkte hem och gymmade med Amanda och sedan dess har jag suttit hemma och väntat på att Adina ska komma hit för att sova över. Sista natten ensam hemma ska jag fanimig inte spendera helt ensam, haha! Ha det så bra amigos!

27 JANUARI

 
Hej på er från en sjukling! Fick gå hem från skolan idag då min kropp verkligen bara sa NEJ och var nära på att kollapsa... skakade, var helt blek, hade buksmärtor och ont i huvudet så min lärare skickade faktiskt hem mig.
 
La mig i sängen direkt när jag kom hem och har faktiskt inte lämnat sängen sen dess. Michaela skulle komma förbi en snabbis och hämta lite saker, men slutade med att hon stannade här och tar hand om mig lite, så det är verkligen jätteskönt. Nu är det vara två dagar tills mina föräldrar kommer hem från Thailand och jag är så taggad på att träffa dom efter tre veckor! Hoppas ni mår bättre än mig, kramar ♥

RSS 2.0