PENNYBOARD

 
Efter några år av att velande fram och tillbaka om jag ska köpa en bräda eller inte, köpte jag denna Pennyboarden igår. Är så galet nöjd även om det var mycket tvekande. Nu vill jag bara att äckelregnet ska försvinna så man kan använda den! 

I FOUGHT THE LAW

 
Då var det torsdag kväll och det betyder att det är fredag imorgon. THAT HAPPINESS. Varit hemma från jobbet idag pga kraftig huvudvärk, men har samlat ihop energi nog för att jobba imon bitti igen. Ska fira helgen imon med att åka in till stan direkt efter jobbet med Michaela för att köpa min longboard (THAT HAPPINESS IGEN) och ta en fika innan Amanda och My kommer in för att vi ska gå på Springbreakers senare på kvällen. En fin fin fredag har jag framför mig och när den är över så är det lördag och då får jag efter två veckor träffa min andra hälft igen. Underbart!! Pussar.

24 JUNI

 
 Jag och Linn på Valborg, 5 dagar kvar tills vi får träffas igen (!!)
 
Måndag igen. Jobbat en hel dag idag och börjar tidigt imorgon. Känns mest som tiden går så himla långsamt nu, vill vara ledig och känna frihet, inte bara känna smaken av det då och då, utan kunna njuta rakt ut. Sedan har jag så mycket ÅNGEST inom mig just nu. Jag blir så trött, så ledsen, på att folk aldrig kan ändras. Även när man pratat om det. Även när man spillt ut varenda känsla om det. Jag blir så himla ledsen. Allt bara suger och jag känner mest att om någon ger mig en spade och hjälper mig att gräva ner mig under jorden hade det varit väldigt uppskattat. God natter.

RSS 2.0