En bittrare dag

 
Från i somras
 
God kväll på er. Ligger här nu i mitt kyliga rum och lyssnar på Elvis Presley lite nostalgiskt. Idag har det snöat här i Barcelona sjukt nog och då det ska bli ''snöstorm'' (Läs: kallt och lite snöflingor) så ska tydligen nästan hela Barcelona stänga ner. Kollektivtrafiken, butiker, allt. Fick springa till butiken i panik och köpa middag och även vår vattenbredare gick sönder idag på grund av kylan (lagades dock väldigt fort så tackar gudarna för det). Byggnaderna här inte är vana med denna kyla runt 0 gradigt så saker går både sönder och det blir skitkallt här inne. 
 
Men men, idag känner jag mig riktigt låg. Utöver jobbet har inte mycket gått rätt och det som fått mig att le nu på eftermiddagen har varit FaceTime en sväng med min familj. Ska bara ta tillfället i akt ikväll och ligga inne, se på någon mysig film, sätta telefonen på ljudlöst, bara försöka andas och tänka att livet kommer kännas lite bättre imorgon. Ibland blir det bara lite väl mycket funderande och tankar, eller hur? 
 
Vi hörs snart igen ♥

Söndag 25 februari

 
 
 
 
 
Lite bilder på hur jag bor
 
Hej på er! Då var det söndag och jag är mer än redo för att bara ha en lugn dag hemma. Fortsatte tvätta lite imorse, men nu är det klart och jag tänker inte göra mycket mer idag än att bara ligga inne och se någon bra film. Efter en intensiv vecka är det verkligen välbehövligt.
 
Tänkte passa på och visa lite hur jag bor här nere nu. Jag delar som sagt lägenhet med två andra svenskar här i Barcelona och jag trivs verkligen så himla bra. På bilderna här uppe är mitt rum som var möblerat när jag flyttade in. Har gjort det lite mer hemtrevligt med att köpa lite småsaker samt tagit med lite bilder hemifrån. Enda nackdelen med detta rum, eller som de flesta i Barcelona, är det inte mycket dagsljus som kommer in (kommer nog dock uppskattas i sommar när det blir så himla varmt). Det enda ljus jag får in är från vår innegård/där vi hänger vår tvätt (som ni kan se där uppe, haha. Får svindel varje gång när jag ska hänga upp kläderna). Spenderar den mesta tiden då jag är hemma här inne då vi äter på våra rum och sedan för att få slappna av lite. Dock när jag tröttnar på glödlampeljuset går jag ut och hänger lite i vardagsrummet istället. 
 
Så så är det med det! Hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen.
 

De senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
Några mobilbilder från de senaste dagarna
 
Hej på er! Då är min första vecka på jobbet över och jag välkomnar helgen med glädje. Har haft en riktigt rolig vecka dock, både på dagarna och på kvällarna. 
 
I onsdags kom André ner på spontanbesök, så på torsdagen efter jobbet mötte jag upp honom i väntan på att Linn och Hector skulle sluta för att först ta ett glas på Hotel Majestic (Det jag visade i förra inlägget) och sedan när Linn kom lyckades vi hitta ett ännu billigare och lika nice ställe på taket av Hotel Claris någon gata bort. Där satt vi och njöt av några glas innan Hector kom och vi gick hem till Linn/Hector för att bara tjöta och dricka några glas till samt käka mat.
 
Igår var det fredag och efter en lång dag med utbildning och sedan prov (Vilket jag klarade, tjoho!) så gick vi tjejer till ett ställe som några på jobbet tipsat om. Väl där så satt det redan några från jobbet som vi joinade, vilket sedan bara fylldes på med nya människor från hela kontoret ju mer tiden gick. Verkligen så himla härligt att alla är så öppna och härliga så man inte ens kände sig utanför en enda gång, samt att ölen kostade 1,2 € var inte heller något att klaga på. Efter några timmar gick jag dock till Linn en sväng så satt vi och tjötade i någon timme innan Hector, André och Sebastian kom för lite spontanhäng. Dock kände jag mig helt sluuuutkörd efter veckan, så åkte hem redan vid 23. En perfekt fredag helt enkelt!
 
Idag har jag varit produktiv och tvättat samt städat. Så nu tänkte jag göra mig lite lunch snart, vila lite och sedan piffa till mig innan jag möter upp de andra igen. Hoppas ni har det bra, så ses vi snart igen!
 
 
 

RSS 2.0