TISDAG

 
Hej på er! Då var jag tillbaka i skolan efter en långhelg för min första och näst sista skoldag. Känns så sjukt skönt att bara ha två dagar denna vecka! Just nu har vi håltimme som vanligt på tisdagar och vi alla försöker plugga till provet i eftermiddag, men det går sådär. 
 
Igår precis innan jag skulle stänga av datorn för att sova vid halv elva, knackar det på min dörr och från ingenstans kommer min bror in i mitt rum. Han skulle egentligen komma på onsdag, men beslöt sig för att överraska hela familjen med att komma igår istället. Så kul! 
 
Idag har jag skola fram tills 14:10 och direkt efter ska jag till jobbet. Har packat med gymkläder så jag kan dra dit direkt efter jobbet då min hals ÄNTLIGEN blivit bättre, så är mer än redo att köra på som förr. Tränade även igår och idag går jag helt sjukt fult pga träningsvärken i vaderna, men det känns för jävla bra ändå! Hoppas ni har det grymt bra för det har jag! Kram.

SATURDAY

 
Bilder från igår
 
Hej på er! Då var det söndag igen och ännu en vecka samt helg är slut. Har varit en sjukt stressig vecka i skolan för min del och jag är SÅ glad för att den är över. Nästa vecka står bara ett idrottsprov på schemat så det blir inga problem, även två dagar jobb ska jag klämma in.
 
Igår var jag, Michaela, Ellen och Marie och åt på restaurang. Vi satt och tjöta i flera timmar, åt en för jävla god ceasarsallad och drack goda drinkar innan vi drog oss hemåt igen. Somnade hos Jacob och vaknade vid 06:30 då han skulle till jobbet. Har sen dess hunnit komma hem, gjort ansiktsmask, färgat/nopprat ögonbrynen, duschat, sökt tre jobb och klockan är inte ens ett än. Känner mig lite halvt duktig för en gångs skull. Ska snart ta tåget in till stan för att plugga med Linn och Amanda och efter det ska Jacob komma hem till mig. Imorgon är jag ledig och det är så välbehövligt. Ha det grymt!

ONSDAG

 
Outfit från häromdagen
 
Hallå på er! Sitter nu i skolan efter att ha skrivit ett prov som jag missade när jag var sjuk häromveckan. Det kändes väldigt bra för en gångs skull så nu får jag bara hålla tummarna att läraren tycker detsamma, hehe. Resten av klassen kommer 10:30, så sitter här ensam i skolan nu och dödar tid tills dess.. 
 
När jag kommer hem ska jag plugga allt jag hinner (tack kära skola för ni lägger exakt allt på samma vecka) innan jag ska dra till Jacob som fyller 21 idag! Så det kommer bli mys. Vi hörs snart och jag lovar att jag ska leverera bättre bilder snart när jag har energi igen. Kramar!

RSS 2.0