Tisdagen den 31 mars

Då var det tisdagen och världens mest onödiga dag i skolan är över. Kollade på film på historian i 40 min, sedan hade vi håltimme i 3 timmar innan vi skulle snabbt ta närvaro i filmen. Kul.
 
Menmen! Igår sov jag hos Linn och idag har Itai som gäst hos mig, så himla skönt med kvalitetstid med sina bästa vänner mitt i veckan. Har spenderat kvällen till att plugga, träffa några kompisar och äta Ben & Jerry. Snart ska vi sova och imorgon är äntligen dagen med stort D här. Tatuering är det som gäller för mig! Är så taggad. Resultatet får ni se här i veckan. Ha det bra! Kraaaam.
 

New in

Hej på er! Igår vaknade jag och kände mig för första gången på länge levandes igen efter två veckor av att varit sjuk. Tog det lugnt hela dagen för att sedan bli hämtad av Emelie då vi åkte till stan och kollade på Insurgent på bio. Gillade inte den första så himla mycket, men denna var 1000 gånger bättre verkligen. Efter det skjutsade Emelie hem mig till Ellen där hon och Adina var för att jag skulle lämna av en sak, men självklart hamnade jag kvar där i någon timme. Saknat mina brudar så himla mycket under dessa veckor.
 
Idag övningskörde jag till Frölunda Torg med mamma där vi åt lunch och kollade runt lite. Fick äntligen med mig ett par höga blåa jeans hem samt en topp från Monki. Sedan övningskörde jag hem och drog till My för att umgås lite med henne och Amanda.
 
Nu ska jag dock försöka vara lite duktig och rensa i mina lådor i byrån (kaos säger jag bara) innan Ellen kommer hit för en myskväll. Hade planerat att gå ut till Henriksberg med Adina och Jojo idag, men då jag inte är helt återställd än känner jag inte att det är värt det, det kommer fler kvällar! Hoppas ni har det bra, kram!
 

Tips!

Just nu är min skola i full gång med UF och jag tänkte tipsa om några av mina kreativa klasskompisars klädmärken! Det är riktigt fräscha plagg som säljs till ett riktigt bra pris. Om ni vill ha kontakt med någon av dessa för att köpa ett av plaggen, tar ni antingen kontakt med Sjøbrand eller Elephant på deras Facebooksidor. Jag själv har nyligen köpt t-shirten EARTH från Elephant.
 
Mercy och International från SJØBRAND (https://www.facebook.com/sjobrand)
 
Odd och Earth från Elephant UF (https://www.facebook.com/elephantiuf)
 

RSS 2.0