22 februari

Hej på er! Då var onsdagen över och ännu en gång har en halv vecka gått.

Dagen spenderades på jobbet efter en morgon med massa kaffedrickande framför Modern Family. Börjar tröttna lite smått på att jobba kväll, men dessa morgonar är allt guld värt ibland. Bara ta det lugnt, äta gott och inte stressa iväg. Får passa på och njuta innan jag byter avdelning för då blir det alltid tidiga morgonar.

I helgen blir det roligheter involverat öl med Karin, dag på stan och firande av Noah. Tänker försöka ta med mig kameran under helgen och dokumentera lite, lite kul att få med en vanlig helg här med.

Ha det fint! Kram


19 feb

 
 
Två från igår
 
Hej på er! Kul att ses igen. Suttit och läst igenom arkivet på min blogg i ca 20 minuter och fy vad jag är glad att jag uppdateade så mycket som jag gjorde under mina tonår? Så himla kul att kolla tillbaka på. Synd att man inte är lika duktig nu, hehe.
 
Efter spenderat två dagar hemma som sjuk (Japp, ännu en gång...) så drog jag mig utåt igår för att först äta lunch med mamma och sedan spendera kvällen på Tredje Lång och Henriksberg med mina vänner. En riktig lyckad dag!  Nu känns det dock att man är trött, så har inte rört mig ur soffan på hela dagen om jag ska vara ärlig. Men vad är det annars söndagar är till för?
 
Snart är det dags för ännu en jobbvecka, men känner mig faktiskt inte extremt omotiverad då jag i fredags fick en nytt jobb! Är fortfarande på Telia men på en annan avdelning (Bland annat där min bror och Linn jobbar) så är så himla taggad på att testa på något nytt och annat än kundtjänsten :) 
 
KRAM
 

2016

 
 
2016. Vad ska man säga om dig? Du innehöll slag i magen, hjärtekrossande och mycket jobb men samtidigt så himla mycket bra. Jag fick flyttat hemifrån, fick ett nytt jobb, spenderade den lediga tid man hade med sina fantastiska vänner. Vi fick sett Erik Hassle, druckit någon öl för mycket, hänga på Bråvalla och Way Out West med mera. Inte helt fel ändå. Kommer nog garanterat se tillbaka på 2016 som ett av åren man växte som mest, samt träffade så himla många nya fina vänner. Ni kan ju kika själva :) kram!
 

RSS 2.0