Liseberg

 

På lördag flyttat min bror hem till Malmö igen och vi kände att vi ville göra något tillsammans innan dess. Tillslut hamnade vi på Liseberg där vi inte varit tillsammans på minst 5 år. Det blev en god middag på restaurang, massa åk och spelande på hjul då vi vägrade åka hem utan stjärnvinst och tillslut drog jag vinstlotten och vann 2 kg Toblerone! Det var en riktig mysig kväll med familjen.

Fulkultur

 
Efter att ha sprungit igenom hela Göteborg med en tung väska från gårdagens övernattning med gänget från skolan hos Hanna, fick jag äntligen tag på det jag väntat på i över två år. Thomas Stenströms nya platta. Kunde inte heller hålla händerna ifrån mitt favoritalbum med Håkan Hellström, så den fick hänga med också. Så galet nöjd och nu ska jag ta fram min vinylspelare och bara njuta resten av kvällen. 

Söndagsångest

 
 
 
Första söndagen innan skolan för denna terminen och det tog inte lång tid innan söndagsångesten kröp upp till ytan efter ett långt sommarlov. Ligger i mitt rum, tänt några ljus, skapar spellistor på Spotify med musik som man kan lyssna på när man sitter på tåget påväg hem från skolan och stirrar ut på regnet som rinner ner på tågfönstret och försöker ignorera den höstkänslan som nu börjar tränga in i min kropp. Efter flera dagar med regn har mitt hopp om lite solsken igen dött ut och jag har börjat acceptera att det inte blir mer shorts och linne, utan långa byxor och tjocka tröjor. Men det är ganska mysigt det med. Tack och lov att jag har roliga planer för helgen som jag kan se fram emot under den första riktiga skolveckan. Usch. Söndagsångest var det va?

RSS 2.0