MILEY CYRUS

 
Hallå på er! Efter en sjukt stressig men rolig fredag har vi lagt oss ner i hotellrummet för att ta det lugnt innan utcheckning. Har haft en sådan jävla bra dag i Stockholm så det inte är klokt!
 
Vi började dagen igår med att åka en 7-timmarsbuss till Stockholm. När vi kom fram runt tre fick vi stressa runt i Stockholm för att hinna hotellet och snabbt som fasen göra oss i ordning innan konserten. Vi var så stressade så vi fick beställa in roomservice och samtidigt göra oss i ordning (Jag lockade Emilias hår samtidigt som hon åt t.ex, haha!). 
 
Sedan gick vi ner till kön (vårat hotell ligger vägg i vägg med Globen) och träffade Matilda från min klass och hennes syrra som vi ställde oss med. 50 min senare var vi äntligen inne och fick vänta lite längre där inne innan showen drog igång och FY FAN VAD BRA DET VAR. Vi var i helt extas när vi kom ut, helt otrolig är hon. Man kan verkligen säga att det inte var en tråkig sekund under hela konserten..
 
Vi gick upp tidigt imorse för att äta frukost med utsikt över Globens insida som man såg in i från fönstret. Nu ska vi ta det lugnt här en stund innan vi ska checka ut och dra oss mot centralen. 7 timmar till i en buss står på schemat idag innan jag åker kommer hem och får sällskap av Jacob. En bra dag och helg! Kramar.

PARTEY


Jag och Adam i Rom förra året.

Hallå på er! Då var det äntligen helg och så trött som jag var hade jag aldrig överlevt två dagar till i skolan. Igår jobbade jag till 19:30, sedan jag åkte hem en snabbis innan jag drog till Jacob för att sova där. Tror det bevisades hur trött jag var när jag inte ens märkte när han åkte till jobbet tidigt imorse, haha! 

Jag åt frukost med hans familj på morgonen innan jag drog mig hemåt. Har klippt gräset, solat, gjort lunch med mamma och ska snart börja packa. Imorgon står Stockholm och Miley Cyrus på schemat, SÅ JÄVLA TAGGAD! Bussen går 07:50 imorgon så blir en lugn kväll för mig och så kommer även min bror hem ikväll så det blir nice! Hoppas ni har det bäst! Kram.TISDAG


Hello!! Då var det tisdag och näst sista dagen i skolan för denna vecka (tackar gudarna för denna korta vecka). Ska snart till jobbet som jag är inte jättetagg på då jag är påväg och svimma för jag är så trött, men bara att bita ihop!

För övrigt så hade skolan sin årliga Guldsköldsgala igår, så det var fett mys. Drog till Jacob efter skolan och var där fram tills han och jag skulle träna på olika håll. Snart är det helg och Stockholm, taggar sönder. Kramar!

RSS 2.0