30 maj

 
Hej på er! Efter ännu en låååång och intensiv dag har det börjat lägga sig lite och jag är redo för att sova inför ännu en lång dag. 
 
Började dagen med att besöka Anki för att få färgat/klippt mitt skatbo till hår. Mitt mål är att ljusa upp det ganska mycket, men då det tas i etapper blev det inte superstor skillnad idag, men sitter aldrig fel med fräscht hår igen. Mötte efter det upp Linnea för en lunch på vårt klassiska thaiställe och sedan en god juice på JOS. Var så himla skönt att få en paus från all flytthets en stund och bara babbla lite om allt och inget vilket jag vet att jag alltid kan göra med denna fantastiska brud (som även inte klandrar mig för att vara mer förvirrad än någonsin).
 
När jag kom hem tog jag även itu med att sortera om allt jag ska ha med till nya lägenheten så det är ordnat och klart. Längtar så HIMLA mycket tills på lördag då man slipper leva i kartonger, stressa över gamla läggan med flyttstäd med mera samt får landa lite. Det här med att vila som min läkare beordrade mig till går sådär om man säger så... :-) 
 
Hoppas ni har haft en fin dag även om det regnat, så hörs vi när vi hörs. Kram!
 
 
 

Under the same sun

 
Nytt från IvyRevel!
 
Hej på er! Efter två intensiva dagar har jag lagt mig i sängen redo för att sova. Igår flyttade vi och det gick förvånansvärt bra. Alla prylar var ute på två timmar och detta inkluderade även att vi slängde ut Itais soffa och säng via balkongen, hahahaha. Våra grannar måste ju undrat vad i helskotta vi höll på med. Sedan var det väldigt vemodigt att säga hejdå till Itai, men man vet ju att man kommer ses ändå. Roligaste var dock att Itais sätt att säga hejdå var att av misstag skalla mig när han skulle döda en spindel......
 
Men men! Nu har jag slått mig ner hos päronen för en vecka hemma hos dom innan jag flyttar in i nya lägenheten vid Marklandsgatan. Ser så fruktansvärt kaosigt ut här nere just nu, förutom i själva rummet där det ser nästan identiskt ut med rummet jag hade innan jag flyttade hemifrån. Lite deja vú sådär. Var och hämtade nycklarna till det nya idag och jag kan knappt bärga mig :)
 
Nu är jag ledig fram tills på torsdag, så dessa dagar ska spenderas med flyttstäd, frisör, ögonbrynstrådning och ännu mer flyttstäd. Men det är väl roligt ändå hörni. Ha det fint!
 

23 maj 2017

 
Hej på er! Får erkänna att det här med att dokumentera gick sådär. Glömde såklart kameran båda dagarna och mobilen togs knappt upp :-) Nästan bra jobbat Emma!
 
Anyway, helgen var superlyckad. Vi njöt av sommarsolen i Trädgårdsföreningen på torsdagen, på fredag hade jag och Karin en lugn hemma kväll och på lördag hade vi en kul kväll när vi firade Amanda. En lyckad helg helt enkelt!
 
För mig har det dock blivit sämre sedan dess. Fått nässelutslag så jag får gå på medicin och nu har stressen börjat ta ikapp på kroppen så jag fått muskelavslappnande, ipren, alvedon, magmedicin och listan fortsätter.... Så himla segt, men är bara hoppas på att det bli bättre. Blir hemma imorgon också, sedan ledig torsdag och då hoppas jag att jag mår mycket bättre inför sista dagen jobb och sedan flytt. *AAAANDAS djupt*
 
Ha det fint så hörs vi av igen när allt lugnat ner sig!

RSS 2.0