Söndag

 
Söndag och slut på veckan. Efter en seg men skön helg med bland annat middag med Adina igår så är det dags för skola igen och jag är inte taggad på någon nivå alls, men blir piggare av att tänka på att om 5 dagar är jag på ett flygplan påväg till Tunisien. Skönt! 
 
Idag hade jag skrivit en checklista på saker jag behövde göra idag och jag gjorde hela 0 saker av allt. Fastnade framför Vänner innan jag tog bussen till Linette för att käka thai med henne och Amanda, så det blev en riktig mysig söndag idag istället. Nu ska jag avsluta kvällen med att se på film med min familj, kram!
 

Beställt och klart

 
Har varit helsåld på vita sneakers ett bra tag och efter flera månader av velande om det var värt att köpa eller inte så slängde jag äntligen iväg en beställning efter dessa underbara skor från Nike, så galet nöjd! Linette tipsade om ett ställe som sålde dem för 749 istället för 1099 kronor som på de flesta ställerna, så var inget snack om saken då. Senast på fredag är dom i mina händer, lagom tills vi åker till Tunisien! De finns HÄR.
 

Gårdagen

 
Igår var jag som sagt hos Jennifer. Kom dit vid två, så åt vi god mat och väntade på Jojo som snart skulle komma. Tjötade lite med hennes sjukt sköna pappa och sedan när Jojo kom drog vi oss ut i skogen för att fota lite bilder till Jennifers fotoprojekt. Det var en riktigt mysig dag! 
 
Nu har jag kommit hem från skolan och har inga planer för ikväll alls. Lite småsegt, men samtidigt så är jag inte jättetaggad på att dra mig ut i detta vädret då det både blåser och regnar, så kanske är lika bra. Hoppas ni har en bra fredag!

RSS 2.0