HELGENHej på er! Nu är jag hemma igen efter en sjukt mysig helg i Hovfjället. Vi har åkt skidor, suttit ute och njutit av solen, spelat lite fotboll och haft det allmänt mysigt. Glömde helt bort att använda min kamera, så blev tyvärr bara mobilbilder denna gång. Kändes så himla segt att åka hem då det var så skönt där uppe, men så kan det vara..

Idag har jag haft skola, men även hunnit gymma med Adina innan jag drog med mig henne, Ellen, Michaela och Ewe till Jacobs fotbollsmatch. Har precis kommit hem och är så kall så jag inte känner mina tår, men det fick det vara värt. Imorgon är det skola igen och jag behöver all sömn jag kan få. God natt!DAGENS


Kavaj/Jacka från VILA // Linne från MONKI // Hatten har jag fått av min farfar

God morgon! Äntligen är det torsdag och snart helg. I helgen ska jag till Hovfjället med min familj och Jacobs familj, är så sjukt taggad på att åka skidor och bara ha en allmänt mysig helg. 

Idag är det en kort dag i skolan och sedan jobb till 19 som gäller. Måste även hinna packa då vi åker i princip direkt när jag kommer hem från skolan imorgon. Ni får ha en grym dag så hörs vi av! Kram.

EN BRA DAG

 
God eftermiddag! Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis ätit mellanmål och druckit kaffe framför ett avsnitt av Gossip Girl. Har för första gången på länge haft en riktigt bra dag enda från start. Blev skjutsad till skolan av pappa, solen sken redan klockan halv åtta på morgonen och lönen var redan på kontot, bara det var en grym start på dagen. Ska snart sätta mig och plugga lite historia innan middagen då det blir våfflor dagen till ära. Är så himla skoltrött just nu så vill mest bara lägga mig under en sten, men får bara bita ihop. Hoppas ni har det bra! 

RSS 2.0