Bedmode

 
 
Då var det söndag igen och min dag har i princip spenderats såhär (Förutom för att hämta mat). Som jag skrev innan började jag må dåligt i fredags och självklart vaknade jag upp imorse vid 6:45 med hosta och knappt någon röst kvar. Inte jätteoptimalt när man jobbar i telefon kanske. Så blev att sjukanmäla sig för att sedan försöka sova av sig febern, men hitills känns det tyvärr likadant. Känns så himla surt när man igår eftermiddag ändå kände sig ganska bra på släktkalaset, men efter några timmar började känna sig dålig igen. Hade tänkt ge det en chans men utan röst var det inte mycket att hurra för.
 
Så planen för kvällen är att fortsätta streckkolla How I Met Your Mother (känns väldigt stabilt att man har sett 10 avsnitt redan) och göra tacos med mina roomies. Får helt enkelt hålla tummarna på att man mår bättre imorgon. Hoppas allt är bra med er!
 

Lørdag

Hej på er! Då var det lördag igen och en vecka är (typ) över. Igår var jag ute med jobbet då Sandra fyllde år, så blev det lite drinkar och middag innan vi gick ut och dansade. Dock började jag känna mig smådålig så åkte hem ganska tidigt och det var bra gissat av mig för idag ligger jag ännu en gång däckad av en förkylning. Just my luck.

Nu är det bara 36 dagar kvar till Grekland och semester, så det är det som håller motivationen uppe just nu. Vi hörs!


W O WIgår började vi dagen med att Linn och Lucas kom över till oss så hade vi champagnebrunch (de tre flaskorna vi fick på inflyttningsfesten var dags att användas). Vi gjorde pannkakor, äggröra och stekte bacon innn vi satte oss när för att tjöta och spela lite drickspel innan vi drog oss till stan.

Vår plan var att gå på Nöjesguidens dagsfest men då det var 1 kilometers kö bestämde vi oss istället för att hänga lite på Tullen innan vi drog oss till området och Big Sean.


Vi såg Big Sean, drack lite öl och då de andra åkte hem en sväng mötte jag upp min kusin Eric och Kim för lite mer öl och njuta av Seinabo Sey.

Efter detta blev det Sia (som, förlåt för jag säger det, var en besvikelse) och sedan mot Frölunda på efterfest till 4:30 på morgonen.

Så ännu en gång så är WoW över för denna gången efter massa regn, öl, lera och musik. Det var en rolig helg, men förra året var ett snäpp bättre. Nu taggar man en veckas jobb och slit innan nästa helg. Ha det bra!


RSS 2.0