Onsdagen 30 maj

 
En mobilbild från Antic Teatre
 
Hej på er!
Då var det onsdag och halva veckan har gått. Idag var dock min första dag på jobbet, om man inte räknar de 20 minutrarna jag var på jobbet i måndags innan jag vände för att åka hem. Började må dåligt redan i söndags som sagt och blev inte bättre innan det var dags för jobb igen. Kan dock säga att jag aldrig kommer klaga på Sveriges sjukvård igen efter jag fick slussas runt på tre olika vårdcentraler under två timmar, för att sedan få en läkartid 5 timmar senare för att få ett sjukintyg samtidigt man har feber som får varje muskel att göra ont. Här måste man nämligen ha intyg redan första dagen vilket kan vara lättare sagt än gjort att få här... skönt att jag bara behövde göra det en gång i alla fall.
 
Men men! Idag mådde jag bättre, så jobbet gick superfort och sedan vandrade jag ner mot Born där jag mötte upp Bella för att gå till Antic Teatre som är ett ställe jag velat gå till ett bra tag. Vi lyckades knycka ett bord, njuta av kvällsatmosfären med en öl eller två, innan vi gick hemåt igen. Man försöker verkligen andas in så mycket Barcelona och sina vänner här innan man åker hem nästa vecka och känner mer och mer vilken seperationsångest jag börjar få även om det ska bli skönt att åka hem en sväng. Skönt att Barcelona inte åker någonstans :-)
 
Vi hörs snart igen! Kram
 
 

De senaste dagarna

Hej på er! Long time no see som vanligt. Har haft en väldigt rolig vecka som gjort att jag knappt hunnit vila alls. Men detta har jag bland annat gjort:
 
 
 
På onsdagen fyllde Johanna år! Så efter jobbet kilade jag och Mira och åt snabbt på Hotel Havanna (Alltså deras buffelmozzarella och tomat är inget att skoja med) innan vi tog oss till MACBA där vi mötte upp de andra. Först kollade vi på en skatetävling och sedan hängde vi bara på torget. Dock hade jag lite vänner på besök, så efter en stund trillade jag ner mot Raval där jag mötte upp Adam, Michelle och Alicia för en trevlig kväll! Har tyvärr inga bilder därifrån vilket är lite synd.
 
 
 
 
Då onsdagen var så himla rolig märktes det på torsdagen att man var trött. Jag och Mira jobbade 12-18, sedan gick vi till Condis och köpte oliver, vin, baguette, aioli, chips och bara NJÖT uppe på min takterrass. Vi spelade musik, pratade en massa, halvsov (haha) fram tills klockan 22:30. Så himla mysigt och får mer och mer ont i hjärtat varje dag att man snart separeras från henne </3
 
 
 
 
Sen blev det fredag och helg! Jobbade till 18, sedan tog jag en promenad bort till Gracia där mamma, pappa, Anki och Johnny har hyrt en lägenhet över helgen. Det blev massa kramar och mycket prat, innan vi begav oss ut för att äta. Linn mötte även upp oss på restaurangen en sväng, sedan så drog vi vidare själva då de andra ville hem och sova. Vi hamnade på Chatelet där vi beställde varsin Mango Mojito och bara pratade ikapp då vi inte setts på två (!!) veckor.
 
Vi gick hemåt vid 22 då vi med var trötta, men precis när vi kom till Linns dörr kände vi oss alls inte klara, så vi drog och tog en till öl på en bar och sedan en hemma hos henne innan jag tog en taxi hem vid 02:30. Det var en sådan kväll som man inte ville sluta prata eller umgås, haha.
 
 
Igår så möttes vi upp på frukost, sedan ville Anki, Johnny och pappa turista lite extra, så jag och mamma tog vårt pick och pack till stranden. Dock levererade inte vädret jättemycket, men blev allt några timmar där innan vi tog oss hemåt. Sedan hängde vi på deras takterrass allihopa, drog och åt fantastisk mat på Sensi Tapas innan pappa & Johnny gick för att kolla CL-finalen och vi drog oss uppåt till en takterass vid katedralen. 
 
Så helgen har varit grym, men det slutade mindre bra då jag imorse (efter några dagar med snuva) vaknar upp med lite feber. Var verkligen så matt i morse, så fick ringa och säga att jag fick banga följa med till Park Güell och Casa Mila vilket var synd. Jag har i alla fall fått i mig lite glass, men ska nu försöka göra lite lunch så jag kanske piggnar till lite i alla fall då jag vill möta de ikväll innan de åker hem. Förhoppningsvis är det något som går över fort :) Kram!
 

Söndag 20 maj

 
 
 
Bilder från några härliga dagar i veckan
 
Hej på er! Det var ett tag sedan. Har varit ett par jobbiga dagar för att vara ärlig, men känner mer och mer att jag börjar komma tillbaka till normalt humör igen vilket känns skönt.
 
Så vad har hänt sedan vi hördes senast? Vädret har gjort en comeback, så några dagar har spenderats på diverse takterrasser (är ju som ni märkt en sucker för detta) med Linn och Mira, samt nu i helgen har jag hängt på stranden med Bella och bara sugit åt mig så mycket sol som möjligt då jag kommer jobba sena pass i det sista. Jag har även sagt upp mig från jobbet och har min sista dag på One den 1 juni innan jag åker hem till Sverige den 8 juni. På grund av diverse anledningar känns det som ett bra beslut och skönt att åka hem när flaggan fortfarande är i topp. Dock kommer jag åka ner igen i slutet av juli med Itai och även Linnea en sväng, så kommer inte vinka hejdå till Barcelona för gott ännu :) Så jag ser just nu fram emot en sommar i Göteborg med allihopa, samt diverse resor som är planerade runt om i landet, sen får hösten bli som den blir helt enkelt.
 
Så nu efter en helg med båda vila, stranden, häng med vänner och streckkollande av 13 Reasons Why (alltså helskotta vilken jävla säsong detta var?) så ska jag snart ta tag i att sova. Har lite roliga saker planerat i veckan, sedan på fredag kommer mamma, pappa, Anki och Johnny på besök så ser verkligen fram emot detta.
Kram på er!
 

RSS 2.0