Söndag 20 maj

 
 
 
Bilder från några härliga dagar i veckan
 
Hej på er! Det var ett tag sedan. Har varit ett par jobbiga dagar för att vara ärlig, men känner mer och mer att jag börjar komma tillbaka till normalt humör igen vilket känns skönt.
 
Så vad har hänt sedan vi hördes senast? Vädret har gjort en comeback, så några dagar har spenderats på diverse takterrasser (är ju som ni märkt en sucker för detta) med Linn och Mira, samt nu i helgen har jag hängt på stranden med Bella och bara sugit åt mig så mycket sol som möjligt då jag kommer jobba sena pass i det sista. Jag har även sagt upp mig från jobbet och har min sista dag på One den 1 juni innan jag åker hem till Sverige den 8 juni. På grund av diverse anledningar känns det som ett bra beslut och skönt att åka hem när flaggan fortfarande är i topp. Dock kommer jag åka ner igen i slutet av juli med Itai och även Linnea en sväng, så kommer inte vinka hejdå till Barcelona för gott ännu :) Så jag ser just nu fram emot en sommar i Göteborg med allihopa, samt diverse resor som är planerade runt om i landet, sen får hösten bli som den blir helt enkelt.
 
Så nu efter en helg med båda vila, stranden, häng med vänner och streckkollande av 13 Reasons Why (alltså helskotta vilken jävla säsong detta var?) så ska jag snart ta tag i att sova. Har lite roliga saker planerat i veckan, sedan på fredag kommer mamma, pappa, Anki och Johnny på besök så ser verkligen fram emot detta.
Kram på er!
 

10 maj

(null)  
(null)

Hej på er och glad långhelg för er som har det! Vi har i alla fall turen att ha idag ledigt vilket uppskattas väldigt mycket. Har haft en väldigt deppig period på senaste, så var väldigt skönt att slippa gå till jobbet och spela glad i telefon även om det bara är för en dag.

Igår var jag dock ganska pigg efter jobbet och sugen på tapas och öl, så skrev till Mira och sagt som gjort möttes vi upp för detta. Sedan åkte vi  till Mont Juic för att leta upp våra kollegor, men slutade med att vi gick vilse på berget (kan säga att det blev en del skratt åt detta och jag tackar gudarna för Google Maps). Sedan blev jag dock trött igen, så åkte hem tidigt för att sova.

Idag har jag mest bara tvättat (inget regn idag - äntligen kan man tvätta efter ca tre veckor!) och nu ligger jag på min takterrass i solen och försöker absorbera så mycket D-vitamin som möjligt. När man är så här låg som jag är nu är det väldigt skönt med ensamtid i solen och med en bra podd.

Vi hörs snart igen och njut av sommarvädret ni fått i Sverige! Kram.Den senaste veckan

 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Då var det äntligen maj (helt sjukt hur fort tiden går?) och att inleda den med en ledig dag satt inte helt fel.
 
Har haft en väldigt fullspäckad vecka med först besök i form av min mamma och gudmor Ann. De kom ner på onsdagen, så all ledig tid har i princip tillbringats med att spendera tid med dem. Vi har ätit gott (bland annat den godaste paellan och pizzan jag ätit) , druckit goda drinkar, gått runt en hel del och bara pratat för fulla muggar. Sedan sa vi hejdå i söndags då jag skulle jobba på måndagen och inte hann vinka av dem innan dess. Dock kommer ju mamma ner ännu en gång nu om en månad redan, men denna gång med pappa (Wii!) och även Johnny och Anki. Så var inte så himla jobbigt att säga hejdå denna gång heller.
 
Sedan så jobbade jag då som sagt på måndagen och på kvällen var det dags för beerpongturnering! Många från jobbet möttes upp på First Cocktail Bar i Raval där vi delades upp i lag för att spela och efter det bara hänga. Var en riktig succékväll och kan inte säga det för många gånger hur jäkla glad jag är att jag jobbar med dessa underbara människor. 
 
Så idag när vädret inte levererade så himla mycket och jag var gaaalet trött efter veckan, har jag verkligen bara spenderat hela dagen i min säng. Var så längesen jag gjorde det, så behövdes för att ladda upp inför resten av veckan. Så himla skönt att känna att livet verkligen är på topp just nu.
 
Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen!
 

RSS 2.0