My buuurthday


Då var min födelsedag åter igen över, men nöjd över den är jag allt! Vaknade av pappas sång vid 03:30 då han skulle köra mig till jobbet och efter en rolig jobbdag mötte jag Amanda och Amanda för en lunch samt lite shopping. Sedan vi åkte till Andra Lång där vi mötte upp Jojo, Itai och Linn och vi hamnade på en jättemysig pub med svintrevlig personal som gav mig en födelsedagsshot, haha :-)

Sedan drog jag till Pinchos med familjen (matkoma deluxe) och sen spelade vi bowling på Star Bowling. Kom hem vid 22 och däckade som en sten, blev en lång dag då man vaknade 03:30! Nu är det att ladda om krafterna och tagga nyårsfirande hos Itai! Hoppas ni har en bra nyår, kram!


19 år!


Då var det snart slut på året, för idag är det 30 december och alltså min födelsedag! Fyller bara tråkiga 19 år, men älskar allt med födelsedagar, så är sjukt taggad ändå. 

Har nu rast från jobbet, vilket jag började med i morse klockan 5 som vanligt. Om några timmar är en 7 dagars arbetsvecka slut och då är det dags att fira med först mina vänner och sen familjen. Hoppas ni har en bra dag och om jag känner min uppdatering rätt hörs vi nästa år! KRAM


Julklappar

 
Nu har jag precis kommit hem efter en sväng på stan! Varit en lång dag då jag gick upp 7 för att göra fransarna hos Erica, för att sedan åka till vårdcentralen och till sist till stan där jag mötte upp Samuel för en kaffe. Vi gick efter det till jobbet där vi hämtade våra julklappar från jobbet, så himla gulliga! Kul att få något som uppskattning för sitt jobb :-)
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och åka hem till Emelie en sväng. Tar vara på ledigheten helt enkelt! Kram
 

RSS 2.0