Måndag


 
Ny vecka och jag ligger däckad sen i lördags kväll med feber, hosta och huvudvärk. Känns för jävligt verkligen då jag fått sjukanmäla mig från jobbet både idag och igår, men som tur så har jag inte jobb förren på torsdag nu, så hoppas jag hinner bli frisk tills dess. Spenderar dagarna just nu med att ligga i soffan, äta glass (försöker tvinga i mig vanlig mat) och se på Netflix. Inte någon höjdare helt enkelt. Så jag hoppas ni har det bättre än mig och klarar er ifrån höstens förkylningar som går runt nu! Kram.
 

Värmland

 
Bilder från Värmland 2013
 
24 september och dagarna går snabbare och snabbare för varje dag fast jag tycker varje dag blir tråkigare och tråkigare. Har inte riktigt vant mig vid det här att inte träffa mina bästa vänner hela tiden och att bara jobba, men det är väl en vanesak gissar jag. Det tråkigaste av allt är nog ändå att man inte har något att se fram emot längre efter en intensiv vår och sommar, så jag tog tag i saken och bokade en resa till Stockholm och Ellen över en helg i oktober. Så himla välbehövligt att komma bort lite och få träffa min fina vän igen ♥
 
Så nu blir det att förbereda sig för ännu en dag av jobb, men nu är det inte lika jobbigt längre då jag vet att jag snart får åka iväg lite. Kram!

Adam 22 år

 
Efter en helg med öppning (Gå upp mellan 3-5 tre dagar i rad är verkligen något annorlunda) var det dags att ta energi för att fira Adam som fyllde 22 år igår. Släkten kom över för mat och fika och sedan spenderades kvällen med familjen framför en film. Nu har jag fyra dagar kvar innan jag är ledig igen och denna veckan är det stängning som gäller. Taggar helt enkelt! Ni får ha det så bra, kram.
 

RSS 2.0