En riktigt jävla bra helg

Hej på er! Då var det söndag och en sjukt härlig vecka har börjat gå mot sitt slut. Temperaturerna har minst sagt hållt i sig och vi har mötts av strålande sol och över 20 grader varje dag. Då jag slutat 13 varje dag, har det blivit extremt mycket häng i Parc Ciutadella med mina vänner från jobbet. Har tagit en del bilder, men dock med mobilen men känner att det är bättre än inget.
 
 
På fredagen tog vi oss alla till en lokal supermarket, köpte lite öl och satte oss ännu en gång i Parc Cituadella med en stor del av jobbet. Vi satt där i flera timmar innan jag tog en taxi upp till Hector och Axel för lite häng, sedan joinade även Linn och Sebastian. En riktigt lugn och bra fredag helt enkelt.
 
 
Sedan kom lördagen! Då solen sken och temperaturen stod på 23 grader, tog vi oss upp tidigt, packade våra saker och möttes nere på stranden. Det var jag, Linn, Cissi, Mira och Ludvig som spenderade flera timmar på stranden med go musik i bakgrunden och några nyanser brunare hy när vi gick därifrån.
 
 
 
 
Sedan när vi började bli ''soltrötta' tog jag, Mira och Ludvig oss upp till ett ställe de hittat några dagar innan som heter Café Menssana. De hade helt fantastiska sallader, burgare (även vegan/vegetarian-alternativ vilket gjorde mig suuuuperglad då jag ej äter rött kött, kyckling och fläskkött längre) och en sjukt fin lokal. Stort tips!
 
 
Sedan åkte vi hem för att fräscha upp oss och vila, innan vi gjorde oss redo för en kväll ute. Runt 20-tiden åkte jag upp till Mira och Ludvig, så satte vi oss på en supernice bar i Gracía som hette Chatelet
 
 
Deras specialitet var drinkar, så drinkar fick det bli. Jag provade Aperol Spritz för första gången, sedan blev det en gudomlig Mango Mojito och en Strawberry Daiquiri. Inte så ofta man dricker annat än öl (haha) så vi körde hela vägen. Sedan joinade även Simon en sväng innan vi tog varsin taxi hem igen.
 
 
I morse vaknade jag utvilad för första gången på länge och även om det var igenmulet var det fortfarande varmt, så redan vid 10:30 hoppade jag på bussen ner mot stranden. Satt och lyssnade på lite poddar och åt frukost jag tagit med mig innan även Linn kom ner. 
 
Så idag har varit ännu en dag på stranden (Att detta är vardagligt nu? Samt jag dör redan av värmen, hur ska jag överleva sommaren?) och nu är jag redan hemma igen. Ville passa på att vila och göra lite mat innan jag lägger mig. I veckan blir det jobb 7-13 och på onsdag kommer min mamma och gudmor (!!) så är mer än taggad. Hoppas ni har det fantastiskt :) 
 

En comeback

 
 
 
ÄNTLIGEN gjorde vädret en varm och välkommen comeback idag. Då vi hade spanat in på väderprognoserna idag att det skulle vara 19 grader och strålande sol, var vi uppe redan vid 9 för att sedan mötas vid 12-tiden i Parc Ciutadella. Jag, Mira, Cissi, Jenny och Johanna möttes och inte nog att prognosen höll i sig, utan det steg upp till 21 grader. Så vi satt i flera timmar i solen för att tjöta, dricka iskall öl, lyssna på härlig musik samt njuta av omgivningen. Denna park är så himla vacker och perfekt för sånna här dagshäng, stort tips om ni kommer till Barcelona någon gång.
 
Vid 17-tiden packade vi ihop för att gå hem och jag har såklart (fast jag smörjde in mig) bränt mig lite på axlar och armar, men det är sånt som händer. Mest glad att vädret kommer se ut såhär nu igen framöver (snälla vädergudarna, vi behöver inte mer regn nu) och att vi har massa sånna här dagar framför oss. Nu blir det att bara ta det lugnt innan det är dags för ännu en jobbvecka. Kram!
 

Lördagen 14 april

 
 
 
 
 
Lite trötta mobilbilder från gårdagen
 
Hej på er! Då var det lördag och en lång/tuff vecka är äntligen över. Igår var AW givet, så jag och Mira gick direkt till ett ställe som hette El Café Del Teatre som låg i Gracia för att skåla in helgen med lite cava och snack. Efter några glas cava, lite mat och några öl rörde vi oss upp mot Miras lägenhet för att fräscha upp oss lite innan vi åkte till Cissi och Johanna. Där mötte vi flera härliga själar från jobbet och vi hängde där ett bra tag fram tills vi gick till Ambar en sväng innan jag åkte hem. Kanske blev en öl eller två för många.... haha :) Men så roligt var det!
 
Men idag har ju inte man mått på topp, men har ändå fått städat och sedan bara legat kvar i min säng för att streckkolla Gossip Girl. Regnet öser ner över Barcelona idag, så är inte superlockande att ge sig ut i detta. Måste dock ta tag i att handla lite då allt är stängt imorgon, sedan tar jag kvällen som det kommer helt enkelt. Imorgon blir det dock 20 grader och strålande sol, så då ska inte en minut slösas bort. Kram på er!
 
 

RSS 2.0