Att leva med förtryck

 
 
I höstas startade mina vänner Tyra och Jennifer en förening som heter Athena Göteborg. Athena är en förening som jobbar aktivt mot olika sorters förtryck som t.ex. rasism, sexism och homofobi. Deras första projekt är en film om olika sorters förtryck som uppstår i vardagen som olika människor skickat in och här uppe ser ni resultatet av detta! Så ta 6 minuter av erat liv för att se denna filmen, för jag tror inte dessa människor här uppe är de enda som råkat ut för detta, det är mer vanligt än man tror. Kolla gärna i HD! Bor ni i Göteborgsområdet och är intresserade att vara med, gå in på deras facebooksida HÄR för mer information.
 

27 februari

Dagsfesten i somras - ge mig sommar nu.
 
Åh herre min skaaaaaaare vad trött jag är idag. Istället för att stanna hemma och ta det lugnt, blev det istället en impulsutgång med Tyra, Linn, Jojo, Jennifer och Hugo. Sticky Torsdag är verkligen en av de roligare dagarna ute i Göteborg enligt mig, så det var verkligen trevligt! Även Kian var där så det var väldigt mysigt :) Då jag missade tåget (haha) fick jag sova hos Tyra och imorse vaknade vi dödare än döden, men vi fick slita oss till skolan ändå. 
 
Snart får jag gå hem och då ska jag snabbt duscha innan Kian kommer för en chillkväll hos mig. Riktigt välbehövligt! Hoppas ni har en bra dag.
 

Studentmössa // 99 dagar

Efter lite kaos kom äntligen studentmössorna till skolan igår, så imorse var det dags för mig och de andra i studentkommitén att äntligen dela ut mössorna till allihopa! Så himla kul verkligen, alla tog på sig mössorna och sprang runt som barn på julafton (inklusive jag, haha). Kan inte fatta att det bara är 99 (!!) dagar kvar till studenten, helt vansinnigt. Jag har inte ens köpt studentklänningen eller balklänningen än, börjar verkligen bli dags. Är så himla seg med sådant...
 
Men men! Åkte hem tidigare från skolan idag då min mage inte slutar göra ont, så kände att det var bättre att jag åkte hem och pluggade härifrån. Så alltså är kvällens planer att försöka få klart en engelskauppgift och sedan plugga körkortsteori. Hoppas ni har det bra!
 

RSS 2.0