ELLEN 18 ÅR // 26 FEBRUARI


Idag är det inte vilken dag som helst, utan inget mindre än en av mina allra bästa vänners 18 årsdag. Idag fyller världens finaste Ellen 18 år och det är så sjukt så jag inte vet var jag ska ta vägen. Hon har varit min bästa vän sedan vi var 15 år och de här tre åren har varit guld för mig! Utan Ellens stöd när det är jobbigt, hennes skämt som får mig att skratta som en dåre när jag är trött och allmänt sköna personlighet hade jag inte varit samma person som jag är idag. Världsbäst är hon.

Idag har vi haft kärleksdag på min skola! På förmiddagen var vi på Bio Roy för ett föredrag av själva Olle Waller från Fråga Olle och sen mot skolan för allmänt mys. Älskar min skola så det är galet!

Efter skolan tog jag och Adina en fika tills Ellen kom då jag fick träffa henne en snabbis innan jag drog till mitt första arbetspass! Det gick så himla bra och jag är så glad för jag har detta jobb. Nu blir det hem och käka för att sedan dra på en powerwalk med Michaela. Ha det bäst!!

SURPRISE

 
Hej på er! Igår efter en veckas smygande fick vi äntligen till en överraskningsfest här hemma för vår Isabella som ska flytta från Göteborg till Stockholm nu i veckan. Hon hade verkligen ingen aning och hennes uttryck var det bästa på länge. Det var vi tjejer som står henne närmast och vi hade en sjukt rolig kväll bara vi tjejer. Sjukt lyckat! 
 
Amanda sov över här inatt så vi gick upp 8 imorse för att städa innan mina päron kom hem från sina kompisar och sen har vi bara spenderat hela dagen i sängen så trötta som vi var framför några filmer. Nu har hon dock åkt hem och jag sitter här hemma och funderar på vad jag ska göra ikväll. Är fortfarande sjukt trött, så blir nog bara en hemmakväll. Ha det gött!

UPPE PÅ TAKEN

 
En bild från i somras på varma och Hönö med min babe. Saknar dessa kvällar i detta regnrusk...
 
Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev, men med en trasig dator och lite tid har det inte varit det lättaste.
Mycket har inte hänt sedan vi hördes sist, har varit i skolan och tränat som vanligt. Idag har jag dock varit på en arbetsintervju via Nannyakuten hos en väldigt fin familj, så håller verkligen alla tummar att jag får jobbet!
 
Nu ska jag hem och plugga lite innan det blir läggdags. En väldigt fin dag som de flesta dagarna har varit på senaste, äntligen rullar allt på som det ska igen och jag är så himla lycklig för en gångs skull. Kramar!

RSS 2.0