DO WHAT I DO


 
Bilder från Grekland
 
Åhhhh, imorgon gäller det. Imorgon börjar schemat och alltså skolan på riktigt och känner mest bara lakfaskjdkasjd. Är inte redo för detta!!!! Har haft så otroligt softa dagar i skolan nu med ett projekt inför gymnasiemässan, så att stiga upp klockan 6 imorgon för att ha en lektion 8:20 i engelska är väl inte något jag ser fram emot så himla mycket. MEN får trösta mig med att jag har världens bästa klass och att vi har en tendens att flumma bort alla lektioner ganska bra. Fick även träffa Ewe idag (my pal från Halmstad) innan hon helt otippat flyttar till Kanada av alla ställen nästa vecka. Så det var lite tråkigt men najs på samma gång. Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon, vill ju inte vara en zombie. Natti!

CHASING PAVEMENTS

 
Minnen. Antingen kan de göra så man lyser upp i ett leende eller känna tårarna klämma sig fram bakom ögonen. För mig just nu, är det ett litet mellanting.
 
Jag har så fina minnen, så himla fina minnen. Dem får mig att le och ibland rysa längs ryggraden. Men tillslut slår det mig - det var hur det var förr. Inte hur det är nu. Inte mycket är sig likt just nu. Inte alls i närheten om man jämför hur bra jag hade det från mars-juni. Under junimånad, föll nästan varje liten pusselbit en för en. Jag har stått för en stor pusselbit och jag hade gjort allt för att plocka upp den igen och sätta den på rätt plats, men det är inte mitt val. För det var jag som lät den falla. 
 
Men alla pusselbitar var inte mitt fel. Jag fick stå där och låta de kastas rakt i ansiktet på mig, utan att säga ett knyst. För varför ska jag säga någonting? Varför ska jag säga vad jag tycker så den andra tar illa upp, även om det är sanningen och det gör ont innerst inne i mig? Jag är inte den som står där och väntar.
Ta mig för den jag är, ta mig och bevara mig här och nu. För jag är inte värd detta.
 
Men är det nu man ska skylla sig själv? Är det nu tiden ska läka alla sår eller vad är grejen egentligen?

FIRST DAY OF REALITY

Sommaren 2013. På en sekund var den över. Men jag fäller faktiskt inga tårar över det, utan är ganska glad för att äntligen få komma tillbaka till min underbara klass för ännu ett år tillsammans.
 
Detta sommarlovet har varit en ren berg och dalbana. Många svackor, många toppar. Men när jag ser tillbaka på det såhär så är jag så galet nöjd med mitt sommarlov. Har jobbat (blä men cash is king?) ,fått spendera mycket tid med mina vänner, alltid haft saker för mig och ändå hunnit slappa för mig själv. Blivit mycket cyklande fram och tillbaka på min nya cykel med Håkan i hörlurarna och tankarna om vilket fint liv jag lever här i Älvängen med mina vänner egentligen, även om tankarna säger annat ofta. 
 
I sommar har jag hunnit...
 
 
....firat midsommar hos mig med mina fina vänner....
 
 
.....Vara på Hönö ett par dagar med Ellen och Karin.....
 
 
......Varit på en tjejmiddag (och massa annat senare på sommaren) hos Ebba....
 
 
..Badat i Sofias pool.... 
 
 
 
...Varit i Köpenhamn...
 
 
 
....Varit på massa sköna fester, bland annat Jennifers hippiefest...
 
 
 
...Varit i Grekland med Linn och mina päron...
 
 
....I stugan med Ellen och Adina....
 
 
...och tillsist på bröllop för min kusin!
 
 Har såklart hunnit med en massa mer än detta, men det har varit ett fint sommarlov, med fint folk och med nya fina minnen. Nu skaffar jag massa fina minnen i tvåan istället ♥

RSS 2.0