HEARTBEAT

 
London
 
God morgon på er! Efter en nödlandning i Frankfurt, landat på fel flygplats och kommit hem tre timmar senare än jag skulle, är jag lagom sliten. Har haft det så sjukt underbart i London och har massvis med bilder att visa er senare! 
 
Har gått upp tidigt idag i alla fall (fast jag hade kunnat behöva lite sömn) för att jag ska till stan med tjejerna idag som ska på en halloweenfest på lördag, smink osv ska inskaffas! Är så skönt att vara hemma igen, speciellt då jag trodde jag skulle dö ett tag igår, hehe :-) Jag återkommer så fort jag kan med bilder från resan.

LINN 17 ÅR

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller världens bästa brud 17 år! Då jag är i London så missar jag tyvärr hennes födelsedag (som jag fått höra måånga gånger) men inte klagar hon då jag ska köpa något fint till henne här i London!
 
Finns inga ord hur man beskriver denna bruden, hon är helt fantastisk, jag är så glad att hon är min bästa vän och min egna Wonderwoman. Om 365 dagar är hon 18 och då jävlar blir det firande. Grattiskramar från England babe ♥

BACK TO LONDON


 
Bilder och en film från London förra året!
 
I November förra året åkte jag till London med mamma, pappa och familjen Salenius och idag åker vi igen. Planet lyfter när som helst och jag är så himla taggad! Vi ska bo i samma lägenhet som förra året (som är så sjuuukt mysig) och spendera några dagar i London. Har massa av roliga grejer inplanerade, så hoppas verkligen allt håller upp mina förväntningar. Kommer hem på onsdag natt, så vi hörs då igen.

RSS 2.0