SWEET NOTHING

 
Torsdag idag. Det betyder en kort dag i skolan med bara två lektioner och efter det ska jag till Anki för att båda färga och klippa håret. SKÖNT. Är dock så jävla trött, sitter här och halvsover medan jag matar mig själv med frukosten. Bra där. Kommer typ sluta med att jag kommer somna under idrotten och få en boll i huvudet eller något. Glamourous life of Emma Svärd. Haha, nä, men ni får ha en grymt skön dag och kom ihåg - imorgon är det fredag! Puss

RUN RUN RUN, JUST RUN

 
Tjo på er homies! Kom för några minuter sen hem från skolan som gick riktigt snabbt idag. Sköööööönt. Har inget planerat för kvällen hitills, men ska dock ta på mig löparskorna och försöka springa idag. Utomhus till och med. Waooow! Nä, men jag får hoppas att det går bra idag, saknar att springa och är så fasansfullt TRÖTT på min benhinneinflammation. Min träningsspellista är påfylld, så det finns inget som stoppar mig. Kram!
 
UPDATE: Jag klarade 4 kilometer, utan smärta och utan att bli för jävla utmattad efter uppehållet. Fuck yeah! Det finns ljus i slutet av tunneln igen!

TUESDAY

 
Hej. Här sitter jag och ska skriva ett jättemuntert inlägg om hur bra dagen varit fast den varit seg och jobbig, men då sätter Spotify på världens depplåt. Varför inte liksom? Nä, nu ska jag inte vara sån. Om en kvart kommer Ellen förbi och då ska vi trampa oss ner till gymmet för lite träning. Kommer nog gå bra, fast all motivation har flygit till Jupiter eller något. Ska i veckan försöka mig på att springa igen, så det är jag i alla fall tagg på. Med hörlurarna på och ett trevligt sällskap blir allt bra. Simple as that! Ha det så bra nu finisar :)
 
MUSIKTIPS: Lost Wings - Wrestling With Angels

RSS 2.0