Lördagen den 29 november

Tjo tjena! Gårdagen var verkligen en kväll som behövdes. Ellen och Adina kom runt sex, så åt vi middag med min bror innan han åkte iväg till en kompis. Efter det satt vi och tjötade i några timmar (Samtidigt som Adina förade ensam för hon skulle ut med tjejerna i klassen senare, haha!) innan det blev bara jag och Ellen kvar. Då hon inte sett Hunger Games innan, var det på tiden att hon skulle se den. Vid midnatt promenerade jag med henne en bit hem innan jag vände för att gå hem och lägga mig själv, men lyckades ändå inte somna för än 3... gött!
 
Nu sitter jag och väntar på att ta tåget in till stan och mot Linn, då vi ikväll ska till Niklas. Ska bli himla kul, var ett tag sedan jag var med dom nu. Hoppas ni har en bra kväll! Kram.
 

Fredag

 
Då var det fredag igen! Gårdagen var riktigt lyckad och för att vara första gången jag gick på stand up, kan jag inte säga att jag blev besviken. Så himla roligt verkligen! Jag satt och vek mig i slutet på grund av att det var så himla roligt. Så om ni får chansen, tveka inte på att gå på En Skam, det var verkligen värt pengarna och tiden!
 
Efter en natt då jag somnade 2 på grund av min osköna hosta var det dags att dra in till skolan igen. Dock var det inte jättejobbigt då vi bara hade en föreläsning om privatekonomi som faktiskt var väldigt intressant. Sedan mötte jag upp mamma och tog en fika/lunch innan jag tog bussen till min brors jobb så jag kunde åka med han hem i bilen. Nu sitter jag i köket, har på fredagsspellistan och är allmänt glad för det är helg. Snart ska jag börja fixa för middagen som jag ska bjuda Ellen och Adina på ikväll, så det ska bli mysigt. Har en bra helg framför mig och det känns riktigt skönt. Kram!
 

En skam

Äntligen börjar min förkylning dra sig ur min kropp och jag mår mycket bättre. Dock inte 100% bra än då jag har en enveten hosta som inte vill ge sig, så var hemma från skolan idag igen för säkerhetens skull så jag blir helt frisk. Har spenderat dagen hitills med att plugga och ska snart fixa lite andra saker innan jag ska dra mig till stan för att äntligen gå på En Skam! Så taggad. Imorgon blir det skola igen och tro det eller ej när jag säger att jag är taggad, för det är ju så himla tråkigt att vara hemma. Hoppas allt är bra med er! Kram.
 

RSS 2.0