MOBILINLÄGG

Hej! Befinner mig just nu i ett litet rum i Mys bakgård och har precis gjort gelenaglar. Då jag har så sjukt korta naglar (jävla nagelbitande) kände jag att det var dags för ett par längre! Linn håller på med sina just nu och snart kommer killarna hit för lite häng, en fin fin fredag helt enkelt! Hoppas ni har det fint där ni nu är, pussar.


SPIKES

 
Snart (vi säger nu) är våren här och som den skogalning jag är firar jag det med ett par nya skor från Nelly Trend! Har länge spanat in versionen från Jeffrey Campbell, men då min plånbok är lika tom som stranden på vintern, fick jag ta dessa istället. Dock var det min fina mamma som betalade då hon beställde ett par skor till sig själv, guld värt. 
 
Nelly.com, 399 kronor.

WHAT ARE YOU GOING TO DO

 
Och där har jag fastnat för ännu en serie. Har suttit fastklistrad sen igår och kan verkligen inte sluta?! Verkligen tur att man inte har något plugg asså, hehe. Känner att jag behöver en kväll med bara en bra serie och lite choklad efter en dag med nationella och sen lite träning, inte fel alls. Imorgon blir det skola som vanligt och efter det så följer Rasmus med mig hem. En fin fin dag helt enkelt. Ha det gött!

RSS 2.0