Video

 
Här har ni en video från våran vecka i Rhodos. Se i HD!
 

PROM

I söndags var det som sagt äntligen dags för bal och shit vilken rolig kväll det var. Vi började kvällen med att mötas utanför Posthotellet där vi i klassen tog bilder. Mina föräldrar, mormor, morfar, farmor och farfar var där också för att kolla så var riktigt mysigt. 
 
Sedan gick vi inåt och påbörjade kvällen med att sätta oss vid borden (hade bästa bordet för övrigt) där vi fick diverse uppdrag att klara under kvällens gång. Sedan åt vi god mat, hade tävlingar och annat innan vi drog oss till Park Lane för efterfesten. Är verkligen SÅ nöjd med kvällen och inser verkligen vilka fina vänner jag vunnit under dessa tre åren. 
 

Baldagen

Bruttan och jag i Grekland
 
Idag är det söndag och jag har en rolig dag framför mig. Ikväll är det våran tur att ha bal och jag är såååå taggad. Michaela kommer snart hit för att fixa sminket och sedan ska jag till Anki för att fixa håret. Balen är på Clarion Post Hotel vilket är sjukt nice, och min baldejt är såklart Itai och Linn. Känns så sjukt att vi ska ha våran bal idag + det är 12 dagar till studenten! Helt sjukt hur fort tiden går. Självklart kommer det tas bilder under kvällen! Hoppas ni har en skön söndag! Kram
 

RSS 2.0