PHOTO BOOTH

 
Vi arbetade hårt under dagens filmlektion, jag lovar.
 

Då var veckans jobbigaste dag över och jag är mer än redo för helgen. Var ju som sagt på Catching Fire igår och fy fan vad bra den var, mycket bättre än ettan. Är dock lite sur över att man måste vänta i ett år tills nästa film...
 
Idag gick jag tidigare hem från skolan, känner att hela jag är slutkörd och att jag verkligen behövde en paus. Har ätit så himla dåligt de senaste dagarna då min aptit varit på botten, så har knappt någon energi kvar heller... För övrigt flyter det flesta på bra, förrutom att jag börjar bli rejält rastlös då jag inte kan träna på grund av mitt revben, men det är bara vila och bita ihop antar jag. Ska försöka ta nya tag i nästa vecka, prova träna igen och inte hoppas på smärta som förra passet gav mig. Hoppas ni har det bra! Kram.

SPONTANBIO


Hej igen på er godingar! Sitter på tåget in mot Göteborg just nu efter jag och Sofia fick världens ryck för att gå på bio. Hunger Games är det som gäller ikväll och är så jävla otroligt taggad, hehe. Kommer nog vara trött som ett svin imorgon, men det får det var värt. Älskar spontanbeslut! Vi hörs imorgon amigos.

EN LISTA

 

DAGENS FRISYR:
Började med utsläppt hår med lockar, lockarna gick ut och håret åkte upp i en tofs.

DAGENS KLÄDER:
Svart tröja, vitt linne och svarta byxor... typiskt mig.

 

DAGENS MAT:
Till frukost blev det kaffe och en halv fralla och nu till lunch blev det världens goaste thai på Arkadens thairestaurang.

 

DAGENS HÄNDELSE:
Varit på rättegång! Var fett intressant att se hur en rättegång egentligen går till, men tyckte lite synd om den anklagade så jag fick uppfattningen av att hen var oskyldig, haha...

 

DAGENS PLANER:
Började med rättegången, sedan åt jag lunch, drog hem från stan och nu är jag hemma och väntar på Sofia som ska komma förbi en sväng. Sedan händer nog inte mycket mer än så!

 

DAGENS VILL HA:
Pengar överhuvudtaget...

 

DAGENS SAKNAD:

Jadu... saknar för många fina människor just nu.

 

DAGENS TRÅKIGASTE:
Huvudvärken jag lidit av hela dagen.

 

DAGENS GODIS:
Hemmagjorda chokladkakor (från Coop men ändå). För. Jävla. Gott.

 

DAGENS HUMÖR:
Som vanligt. Lite glad, lite depp, lite trött.

 

DAGENS KOMPLIMANG:
Om mitt ''nya'' hår och att jag tydligen passar i alla hårfärger.

 

DAGENS LÄNGTAN:
Denna helg, Trysilresan, jul och min födelsedag, helt klart!

 

DAGENS TV-SERIE:
New Girl!!


RSS 2.0