++++

 
Sedan igår har jag haft sådan extrem ryggvärk, kan inte ens nysa utan att det känns som hela ryggen ska gå av, temperaturväxlingar, huvudvärk och nackont. Känns sådär kan jag väl säga. Jag orkar inte med detta, blir så trött.... Har knappt sovit inatt då jag vaknat flera gånger av att det gör så ont... Får se hur det blir imorgon/lite senare. Tills dess blir det vila framför någon serie och middag hos farmor och farfar ikväll. 

BEING AS IN LOVE, LOVE, LOVE

 
Då var det lördag igen. Blev rastlös imorse så drog till gymmet för en springtur och lite styrka, kändes riktigt bra! Dock tvärnitade löpbandet två gånger utan anledning så jag nästan flög in i monitorn. Hade ju varit fint, haha.. Åt pannkakor sedan hos farmor och farfar och nu är jag hemma igen. Får se vad som händer ikväll, men hitills har jag inga planer. Kram!

I'M ON THE RIGHT TRACK

 
En sak som verkligen gör mig GALEN är personer som inte låter människor gilla och göra vad fan dom än vill. Bära den tröjan, köpa det plagget, umgås med just den där personen, röka eller vad nu som finns att välja mellan. Oavsett om något är ''mainstream'' eller inte. Vem fan bryr sig? Gillar du det du gör, GÖR det. Bara du mår bra över det. Gör inget bara för någon annan säger det. Visst, jag kan erkänna att jag har tänkt ''Hur kan hen bära det där plagget?'' osv osv... MEN jag skulle aldrig vilja ändra hur någon är eller vad någon gör. För vi föddes såhär och vi ska själva bestämma vad vi ska göra. Gå och häng er om ni inte inser det. Hejhej.

RSS 2.0