17/4/16


Bilder från en superkul kväll igår där det var inflyttnings/bubbelfest hos Christine.

Hej på er! Längesen vi hördes (som vanligt) men har helt enkelt haft full rulle och inte orkat skriva om min tråkiga vardag. Är mer för att uppdatera när mycket händer, vilket det inte gör just nu. Jobbar måndag till fredag, springer lite (har ju äntligen kommit igång med det igen), ignorerar regnet och försöker låtsas som det faktiskt är vår, dricker lite öl och snackar i timmar med vänner på diverse ställen i stan. Så klagar inte direkt på life just nu, snarare tvärt om. Känns som saker vänder till det bättre ni vet? Skönt är det i alla fall efter ett för jävligt första halvår av 2016. Men nu kan det ju bara bli bättre right? 


Din tid kommer

Fööööörlåt, tro det eller ej men jag lever faktiskt. Just nu har jag verkligen 100 bollar i luften, så min lediga tid under veckodagarna spenderas (som nu) i soffan framför en serie eller med The 1975s nya album i lurarna för att slappna av. Det nya jobbet verkar skitkul verkligen, men är bara det att lära sig allt först. Är en miljon grejer man ska kunna och det tar på huvudet.

MEN igår var jag och Amanda på lägenhetsvisning (!!) och i helgen ska vi kolla igenom lite papper med mera, så går allt som vi vill kanske vi snart ska flytta till en lägenhet ihop. Så himla kul! Men inget är 100% än, men håller alla tummar och tår. KRAM.


RSS 2.0