15/06/18

 
 
 
 
Hej på er! Idag kan ni sätta er på att det har varit en riktigt bra dag. Började dagen med att ta tåget in till stan och Anki då det var dags att klippa mitt skatbo till hår efter några månader av saltvatten, sol och annat klimat. Ordnade detta och tog sedan fortast möjliga vagn till centrum där ADINA väntade. Hon bor som sagt i Stockholm till vardags, så så fort vi har en dag i samma stad (och land) är det obligatoriskt att ses och prata ikapp. Det blev kramar, bagels, kaffe i mängder och massa prat innan vi tog tåget hem och skiljdes åt ännu en gång. Dock kändes det inte lika hemskt denna gång då vi ses om ca tre veckor igen när hon kommit hem från USA :-)
 
Tanken idag var att gymma och sedan ha en lugn hemmakväll, men då jag haft ont i huvudet och känt mig lite konstig i kroppen fick det bara bli en lugn hemmakväll med pappa och Johnny. Har sneglat lite på matchen mellan Portugal och Spanien (måste ju ändå stötta mitt ''andra hem'') och ska snart göra mig redo för sängen. Ingen aning ännu vad morgondagen erbjuder förutom ett snabbt häng med Linnea, men kan göra mig gott att inte planera 24/7 heller. Hoppas ni har det fint!
 
PS. Har äntligen även igår fått trådat och färgat mina ögonbryn efter de solblekts och växt som sjutton. Är så himla nöjd (har inte ens knappt sminkat dem idag), så bor ni i Göteborg och vill ha grymt bra ögonbryn - ta er till Brows By Taar i Nordstan. Kram!
 

ONSDAG

(null)
 
(null)
 
(null)
 
Hej på er! Mitten av veckan för er och jag har spenderat den på ett väldigt skönt sätt. Började dagen med att ge mig ut på en promenad i morgonsolen innan jag tog tåget in till stan och ÄNTLIGEN fick krama om Siri. Vi åkte mot henne och köpte med oss tacos för att sedan sätta oss på hennes terrass (Hur fin utsikt på en skala ens?). Då vi knappt hunnit prata på några veckor, blev det två timmar av konstant kackel innan jag rörde mig hemåt. 
 
Är verkligen så himla härligt att kunna ha sånna här kvällar i Göteborgssolen med de närmsta igen. Ser och uppskattar verkligen alla och Göteborg så himla mycket mer nu när man fått lite distans. Blir så varm i hjärtat av hur fantasiska människor jag har i min närhet och hur mycket roligt vi kommer hitta på i sommar <3 
 
 

Första dagarna

 
 
 
 
I lördags hade vi sedan några veckor planerat att träffas allihopa igen för några öl. Började med att möta upp Amanda i stan för lite lunch och ett glas innan Felix, Eric och Itai joinade oss på John Scotts Kyrkogatan. Där satt vi och tjötade ett bra tag på takterrassen i solen innan vi tog oss till Linné där vi mötte upp några av Felix kompisar. Blev en kväll med många öl, mycket tjöt och kramar innan vi drog oss hemåt. En riktig lyckad första lördag i Göteborg igen helt enkelt :-)
 
 
Sedan annars i veckan har jag inte gjort mycket mer än att träna och vila. Dock igår blev det spontan-bowling med Eric och Itai vilket satt riktigt bra efter några månaders uppehåll. Jag och Eric brukar bowla i alla fall någon gång varje månad så hoppas vi kan ta upp det nu igen! Sedan då jag missade mitt tåg precis, tog jag och Eric en öl innan vi åkte hemåt. Idag åkte jag in till stan en sväng med för att möta upp Sandra som jag inte hunnit prata med på flera veckor, så  för att summera har jag verkligen haft lugna men roliga dagar på det senaste. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN träffa Siri och är mer än taggad :-) 
 
Vi hörs snart igen! Kram

RSS 2.0