28 MAJ

 
Bild från fotograferingen för Blue Jeans och Emilias tidning
 
Hej på er! 28 maj och det är inte långt kvar till skolavslutningen. Att det bara är två veckor kvar känns helt orealistiskt, så himla välbehövt med sommarlov. Många lediga dagar och halvdagar gör det inte heller jobbigare. 
 
Sitter just nu på altanen med en kopp kaffe och ett avsnitt av Family Guy då jag precis kom hem från stan efter en lektion och hämtande av biobiljetter för lördagen och lunch med Amanda. Då det är vilodag från gymmet idag samt jag och mamma är ensamma ikväll så ska jag ha en myskväll med henne då det var ett tag sedan. En sjukt härlig dag på en härlig vecka. Hoppas ni har det bra!

KRETA

 
Och hur härligt ser inte detta ut?! Hit har nu jag och min familj bokat resa, plus det bästa av allt, Linn ska med mig också. Alltså längtar så himla mycket just nu, att bara få sätta sig på ett flygplan och lämna Sverige med sin bästa vän slår nästan allt. Vi ska vara borta i en vecka och åker den 4 augusti senare iår. 70 dagar kvar och jag hoppas det går så jävla snabbt som möjligt. 

50ÅRS-FEST

 
Amanda, Linn och jag. Bartenders!

 
Amanda, Linn och my brotheeer. Sexigaste bilden någonsin.
 
 
Farmor och jag.
 
 
Kvällen började ute med bubbel och mingel. 
 
 
Mamma och Adam.
 
 
Sen blev det mat!
 
 
Lekar, tal och dans!
 
 I lördags var jag, Linn och Amanda bartenders på mamma och Millis 50års-fest. Vi tog en lugn dag hemma först med sol och stek innan vi åkte till Alingsås och Tallhyddan för att börja jobba. Vi hällde upp champagne till alla då de kom till festen, sedan blev det god mat, lekar och tal. Jag höll ett tal för mamma men var helt hysterisk innan för jag tappat bort mitt tal och fick improvisera. Det hela slutade med att jag och mamma började storlipa båda två istället. Lagom pinsamt framför 100 pers, hehe. 
 
Sedan fick vi stå resten av kvällen i baren. Vi gjorde drinkar, serverade cider och öl med mera. En helt underbart rolig kväll som slutade med att vi åkte hem när det blivit ljust, ungefär vid 5:30. Tack mamma och Millis för vi fick vara med er denna sjukt roliga kväll!

RSS 2.0