Ellen 20 år
I fredags fyllde Ellen 20 år, så efter jobbet idag var det dags att åka till hennes pappa för att fira henne med släkt och vänner. Vi fick jättegod mat, spelade quiz och tjötade lite. Väldigt mysigt en söndag som denna! Glömde såklart kameran så fick bli lite halv-B bilder från mobilen istället.

Nu är jag helt utmattad efter helgens jobb och är redo för att slå mig ner i soffan. Imorgon är jag ledig och sedan är det en tidig vecka som gäller - can't wait (haha). Kram!

New in


Då solen äntligen börjat kika fram, insåg jag att jag inte hade några solglasögon då de mosades ganska hårt förra sommaren. Så förra veckan fick jag köpt ett par nya från Prestige, billiga men ändå bra samt snygga. Nu håller jag tummarna att dessa i alla fall överlever en sommar, haha. Dags att njuta av det sista på dagen, sedan är det två dagars jobb som gäller. Kram!


LALEH


Efter många om och men, fick jag äntligen beställt denna skönheten från IvyRevel igår. Har spanat in den länge, men då den varit lite för dyr för min plånbok har det aldrig riktigt blivit av. Nu var den dock på rea och kostade 209 istället för 699, så då kunde jag ju inte stå emot. Blir perfekt till sommaren och festivalerna man ska på :) 

Modellen heter Laleh och finns att hitta på IvyRevel.


RSS 2.0