Sunday funday

 
Igår.
 

Lördag

En dag som var planerad till att inskaffa diverse prylar inför Rhodos med mamma blev istället en 8 timmars jobbdag. Blev inringd imorse när jag precis vaknat för att sedan komma hem vid halv åtta för att totaldö i soffan. Amanda kom förbi en sväng när hon slutat och vi satt och hypeade upp oss totalt inför de närmsta veckorna. Valborg, Itai fyller 19, Rhodos, Värmland och mycket mer kommer hända inom bara några veckor och jag är så taggad så jag inte vet var jag ska ta vägen!

Imorgon ska jag jobba igen, så blir en tidigt kväll idag och det är mer än välbehövligt. Hoppas ni har en bra helg!


No words

 
Dagens klädsel - mina nya sköna byxor från Monki och en croptop från H&M!
 
Bilder från imorse då jag och Amanda lurade Adina genom att vi tog ett tidigare tåg än henne till skolan för att köpa en brownielängd och skriva GRATTIS på hela den för att hon kommit in på London South Bank University (så stolt/ledsen/glad/whatever ♥)
 
Träffade Viktoria efter skolan där vi satte oss på ett kafé på Tredje Långgatan för en öl och för att catcha upp lite. Så mysigt verkligen!
 
Ikväll kommer Adina, Ellen och Amanda hit för en tacokväll då vi känner att det är välbehövligt efter denna veckan. Ska bli sjukt skönt att bara slappna av och tjöta lite då det ska bli jobb resten av helgen. Kram på er!
 

RSS 2.0