HEMÅT


Tjena babes! Det var ett bra tag sen vi hördes. Är nu på bussen hem mot Götet efter 4 sjuka dagar på Bråvalla. Det har verkligen varit så jävla rolig och tror inte hälften har sjunkit in ännu. Dock ska det bli så jävla skönt att komma hem, ta en dusch, inte bo i lera och vara ensam lite. Kan verkligen säga att detta är något av det sjukaste samt roligaste jag gjort i mitt liv. Återkommer med bilder då jag vilat upp mig igen! Kram.

PACKNING

 
ASSÅÅÅÅ AAHHH, två dagar kvar tills jag åker till Bråvalla och jag har verkligen inte fått in det i huvudet på något sätt. Vardagsrummet är just nu ockuperat av mina grejer som ska med och jag försöker fixa det mesta idag så allt är lugnt inför imorgon. Kan inte fatta att jag sitter på campingen med några av mina närmsta vänner om två dagar och ska se artister som Kanye West, Lana Del Ray osv osv. Helt sjukt! Vi har gjort världens snyggaste flagga och alla är så jävla taggade just nu så vi inte vet var vi ska ta vägen. Nu får vi bara hoppas att vädret håller sig bra så vi inte behöver sitta i en orkan eller liknande, haha. Vi hörs av imorgon, kramar!

MIDSOMMAR

 
Åh alltså denna midsommar, så himla fin. Vi samlades hos mig och tog en välkomstdrink tillsammans innan vi började göra maten. Vi åt gott, spelade kubb och dansade tills klockan blev två på natten då alla somnade. På dagen tog vi det lugnt och åt frukost, såg på en film och beställde två pizzor för 210 spänn bara för att få den hemkörd. Min kamera lyckades på något sätt glömmas bort efter 4 timmar, men fy vad mysigt det var. Älskar verkligen dessa tjejer och killar, så himla fina människor. 

RSS 2.0