Tisdag

 
Inledde denna dag med att gå upp tidigt för att ta tåget in och möta upp Lina på Le Pain Francais för en supergo frukost och lite snack innan hon drog till jobbet. Så länge sedan vi umgicks, så var riktigt kul att hinna med det innan jag flyttar.
 
 
 
 
Efter det spontanbestämde jag med Siri att träffas, men då hon skulle ta sig till stan gick jag förbi och hängde på mammas jobb tills vi möttes upp. Vi gick till Da Matteo vid Magasinsgatan som är en klassiker för oss. Solen sken för en gångs skull över Göteborg, så som de svenskar vi är, njöt vi av varje sekund utomhus.
 
Sedan kilade vi vidare till Linneas jobb, Juicekällan, för att säga hej och köpa en fantastisk juice gjord på mynta, blodapelsin, citron, lime och ingefära. Känner att jag börjar känna mig lite småseg i kroppen vilket jag INTE har tid med denna veckan, så satt fint att boosta kroppen med denna. Sedan satte vi oss framför Domkyrkan innan vi sa hejdå och åkte hem. 
 
 
Väl hemma kände jag att jag inte fick nog av att vara ute och ville röra på mig, så jag satte på Alice och Biancas podd, satte mobilen på flygplansläge och gick ut för en promenad i en timme. Kom precis in genom dörren och det var verkligen så himla skönt att bara stänga av allt i en timme, bara fokusera på podden och gå. Stort tips om man vill ta en liten break.
 
Snart blir det dags att laga middag, för att sedan bänka sig framför de sista två avsnitten av Big Little Lies (Stort tips det med, finns på HBO!). I morgon och på torsdag blir det att ta tag i verkligheten och se till att börja packa inför flytten. Så himla taggad!
 
Nästa gång vi hörs är jag förmodligen på plats i Barcelona, så återkommer då. Kram!
 

Onsdag

 
Hej på er! Då har halva veckan gått och jag har precis slagit mig ner i sängen redo för att sova.
 
Idag tog jag äntligen tummen ur för att börja röra på mig igen, då jag har insett hur himla mycket träning gör för mitt psyke och pigghet (Kliché nummer ett, I know) och bara efter dagens träning känner jag mig redan så mycket piggare. Dock har jag en tendens att när jag väl börjar igen, tror jag att jag är som förr och kör i 110, för att sedan totalkrascha och bli sjuk. Så idag blev det en lugn uppstart för att imorgon åka tillbaka för lite mer :) Då jag inte bor kvar här om några dagar, fick jag en bra deal på gymmet att betala 100 kronor för en vecka, så känns perfekt.
 
Efter det tog jag det lugnt innan jag tog tåget in för att möta upp min bror och Itai för att se The Greatest Showman på bio. Itai och jag har redan sett den två gånger på bio (haha) men den var verkligen lika bra denna gången - stort tips om ni vill se en riktig feelgoodfilm. För en musikalnörd som mig kan jag säga att soundtracket har gått på repeat i mina hörlurar sedan jag såg den för första gången.
 
MEN nog om denna dag. Nu ska jag slå ihop datorn för att njuta av något Vänner-avsnitt innan jag säger god natt för ikväll. Kram!
 
 

23/01/18

 
Bild från fikan tidigare idag
 
Sicken jääääääääkla lång dag detta varit. Började i ren skär panik av en tillslut ganska löjlig anledning (haha), för att sedan bege mig till Anki och hennes salong Snag It för att fixa till håret innan jag åker. Blev 4 timmar där, men blir aldrig långtråkigt med Anki då man får god tid att catcha upp lite om det som hänt på senaste.
 
Efter det blev det en snabbvisit hos mormor och morfar innan jag åkte hem snabbt för att käka innan jag tog tåget in till stan för att ÄNTLIGEN få träffa Linnea igen efter två veckor ifrån varandra. Vi valde otroligt nog Espresso House (då det var nära centralen, vi båda är ganska trötta på EH efter jobbat där, hehe...) och spenderade sedan 2 timmar till att bara tjöta och tjöta. Aldrig en tråkig minut med denna kvinna alltså.
 
Nu, efter en rad att tågförseningar som gör att jag mindre och mindre saknar när man bodde här i Älvängen heltid, är jag på plats i sängen och ska snart sova. Är verkligen totalkörd efter denna dag.
 
Hoppas allt är bra med er! Kram

RSS 2.0