Bråvalla 2016

 
 

Efter ett års väntan var det äntligen dags att ta pick och packet för ännu 5 dagar på Bråvallas camping och festival. VI hade inte världens tur med vädret, men det var inget mer än vad vi kunde överleva (bättre än blixten första året liksom...)

Vi campade bredvid ett gäng FANTASTISKA människor som har ett kollektiv vid namn Organiserat Kaos (Look it up!). De samarbetade med Bråvalla så de hade ett stort partytält där vi efterfestade alla dagar. Vi åt massa langos, kämpade fram i leran, drack lite för mycket öl och bara levde i en bubbla i 5 dagar. Några av artisterna vi fick se var Macklemore, ASAP Ferg, Icona Pop, E-type (we had to), Timbuktu, Miike Snow, Zara Larsson, Angel Haze, Elliphant och ÄNTLIGEN fick jag se The 1975 efter flera månaders fangirling. Var helt i extas efteråt.

Men festivalen iår var verkligen skitgrym, även om flera incidenter på campingen/området gjorde så vi kände oss osäkra. Förstå verkligen inte hur någon kan ta sig friheten till att förstöra någons liv på det sättet. Men som tur är klarade vi oss från det. Förutom detta var som sagt festivalen sjukt kul och jag låter bilderna och videon prata för sig själva. KRAM.

RSS 2.0