know my face


FY VAD TRÖTT JAG ÄR JUST NU. De här brudarna alltså, de kan verkligen dra ut alla mina krafter, på ett postivt sätt såklart! God mat och underbar humor stog på schemat för mig idag och jag har inte varit uttråkad en enda minut på hela dagen! Sov länge idag, behövdes verkligen. Nu ska jag dock tvätta av mig allt utsmetat smink, värma värmekudden och dejta kudden. Puss!

ny skönhet


Denna underbaring från Gina Tricot fick hänga med mig hem med lite annat smått från Göteborg idag! Ska mysa i den ikväll förmodligen hos Johanna med goa tjejer :)

Själva dagen var väldigt slapp, somnade aldrig så är ganska slutkörd, men ändå lyckades jag göra ett nationellt prov och stå ut i stan med mina underbara tjejer i flera timmar + en lasershow eller liknande med skolan. Nu taggar vi långhelg!

Sömnlös natt

Fy faaaaaaaan. Har fortfarande inte somnat, klockan slår snart tre och jag är klarvaken. Kul på en skala 1-10? Noll.
Jag hatar inget mer än såna här nätter, att ligga i min säng och bara vrida mig av ångest för att jag inte kan sova är inte min favoritsyssla, speciellt när det är ett nationellt prov i morgon som avgör om jag får mvg eller inte. Fun life.
Vi hörs imorgon.

xx


RSS 2.0