Sista augusti

Sista augusti idag och tiden går så himlans fort. Efter spenderat gårdagen med pizza, Ellen, Adina och Amanda framför MTV Video Music Awards fick jag imorse krama Ellen hejdå för sista gången på förmodligen ett bra tag. Gjorde en aning ont i hjärtat, men blir samtidigt så stolt över henne (och Adina) som faktiskt vågar flytta härifrån ett tag.
 
Idag är jag ledig och en aning seg efter gårdagens gala till fem på morgonen, så ska spendera den hemma framför Netflix vilket jag inte gjort på ett bra tag. Ikväll ska jag förmodigen till Jacob och spendera kvällen där, passar bra en molnig och tråkig dag som denna. Hoppas ni har det bra! Kram.
 

Dog days are over

Längesen vi hördes (som vanligt) men jobb och annat tar upp det mesta av min tid så har inte ens öppnat min dator på flera dagar. Nu väntas det en stor vecka då jag ska få byta shop (där fina Samuel jobbar, så hype), så det blir en ny utmaning inför hösten att försvinna ur sin comfort zone och börja på ett nytt ställe. Dock tror jag det kommer bli riktigt roligt! 

Ikväll ska det sägas hejdå till Tyra som flyttar till Skellefteå på söndag och det gör vi genom att samlas på Henriksberg ikväll. Först ska jag möta upp Adina för några glas vin innan de andra ansluter. En bättre kväll helt enkelt. Hoppas ni har det fantastiskt!


Muchacho

Igår var det onsdag och Adina kom med idén att hänga på en uteservering, sagt som gjort och några av oss träffades på Muchacho. De andra drack vin medan jag drack alkoholfri öl pga jobb dagen efter samt bil in till stan. Kände att det var värt lite mindre sömn för att ta vara på dessa få stunder tillsammans. Blev allt lite tjöt och skratt innan jag var tvungen att ta mig hemåt för en tidig jobbmorgon idag :)

Om tre veckor har tre av mina vänner flyttat härifrån. Adina till London, Ellen till Stockholm och Tyra till Skellefteå. Så avundsjuk men så glad för deras skull. Själv kämpar man på med jobb sex dagar i rad. Livet är väl gött. Ha det!RSS 2.0