Wednesday


Här ovan har ni några bilder på vad jag hittat på den senaste veckan. Samuel har tagit studenten, Nettan firades då hon fyllt 20 och igår tog även Anton studenten. Dessa roliga saker har blandats med flytthets (sååå mycket att göra herregud) och jobb. Humöret börjar äntligen gå upp och det gör verkligen alla dagar så himla mycket lättare. Är så laddad för nästa vecka nu, då det är ledighet, midsommar och flytt. Ingen tråkig kombo det där! Veckan efter det är det Bråvalla och jag undrar mest var tiden tar vägen. KRAM.


En långhelg


Helgen började med Håkanfest som resten av Göteborg deltog i. Innan konserten var vi på Prepartyt utanför Ullevi, där vi ganska snabbt blev insläppta och hamnade nästan längst fram. Men pga trängsel och värme drog vi oss längre bak där vi också såg sjukt bra. Efter en amazing konsert och 10 tim på Ullevi drog vi oss hemåt inatten.


På söndag kväll ville vi passa på att njuta av värmen, så vi drog oss till Trädgårdsföreningen med några öl och satt där till det stängde kl 20. Efter det tog vi oss till Kungsparken dit även Olivia och Jojo (åh vad jag saknar henne efter hennes äventyr i Amsterdam). Sedan drog jag, Noah och Amanda till storan innan vi åkte hemåt (surt värre att självaste Håkan kom dit 30 min efter vi drog). Väl hemma drog vi oss till några vänner för mer öl och lite airhockey. Trillade in hemma vid 04:30 efter staketklättrande i soluppgången.

Så för att summera upp helgen har den varit helt fantastisk men gått för snabbt. Man är ju så himla glad över alla fina vänner man har alltså, inget att skoja om. Kära gbg i sitt esse och snart bor jag där. Hur sjukt egentligen


Vem är jag

Hallå på er! Efter ca världens sämsta uppdatering kände jag att det kanske var dags att slänga in några ord, så vad har då hänt nu under den senaste månaden?

Jag har varit sjuk, jobbat, druckit öl, firat Amanda och Itai som fyllt 20, haft en jobbig period med både lite smärta i hjärta och kropp, jobbat ännu mer och annan småskit som är för obetydliga för att komma ihåg. 


MEN en väldigt stor sak har hänt bara de senaste fyra dagarna, jag har nämligen fått lägenhet! Inte nog med det heller, utan med Amanda och Itai. Så 23 juni går flyttlasset till Bagaregården och Göteborg och det kunde inte vara mer välbehövligt. Är så HIMLA trött på allt som har med denna by att göra samt mitt liv just nu, så en flytt nu med mina två bästa vänner är nog verkligen precis vad jag behöver efter två riktigt jobbiga månader. Så räkna inte med den bästa uppdateringen närmsta månaden då flytt, midsommar, håkan och bråvalla ska hinnas med på några veckor, men den som väntar på något gott väntar aldrig för längre.

Det var allt för denna gång, KRAM


RSS 2.0