MIDSOMMAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Då var midsommar över för ännu en gång.
 
Jag började dagen med att åka till Linn ganska tidigt, runt 10:30 för att plocka och fixa innan vi skulle ta bilen till Siri och sedan Backaplan för att handla samt plocka upp Sofia. Det blev hem i rasande fart efter det då våran planering hade gått sådär och det blev sjukt stressigt. Men vi hann tillslut bli klara tills folket började trilla in efter kämpat sig fram i det traditionella midsommaregnet.
 
Kvällen spenderades med gött tjöt, grillning, mycket nya härliga människor, snapsvisor, världens längsta kubbmatch med mera. En väldigt trevlig midsommar helt enkelt. Hoppas ni hade det fantastiskt! Kram!
 

MIN HELG

 
Började helgen (eller ja, vart hemma i två dagar redan) med att bli ompysslad och få mat hemma hos itai och hans pappa. Var så himla mysigt att få god mat, snackat en del och sedan skratta framför en filmen istället för att ligga isolerad hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördagen var jag hemma hos mamma och pappa på dagen och njöt av solen (Brände mig efter en timme i solen - heja mina pigment!) innan jag rörde mig mot stan och Linnea. Där var Karin, jag, Amanda, Linn inbjudna på tjejmiddag där Linnea gjorde god mat och en FANTASTISK kladdkaka. Blev mest snack och skratt som vanligt innan några drog ut och några andra drog hem. Jag åkte hem på grund av att söndagen spenderades med jobb! 
 
Jobbade över lite på söndagen då jag var borta tidigare under veckan, så hann beta av 6 timmar innan jag drog mig till bion för en öl med Itai innan vi såg All Eyez on Me som vi köpt biljetter till. Man har ju ändå hört många av hans låtar, hört hans livshistoria i P3 dokumentär mm, men denna var helt fantastisk gjord. Rekommenderar stort!
 
Nu blir det att kämpa sista fyra dagarna innan det är SEMESTEEEEER! Ha en fantastisk vecka hörni :) 
 
 

MINA SEMESTERPLANER

Då börjar det närma sig min första riktiga sommarsemester och jag tror inte att det går att bli mycket mer taggad än vad jag är just nu. Då jag kommer ha fullt upp ca 100% av denna tid, tänkte jag slänga upp en inlägg vad det är jag har planerat!
 
FREDAG 23 JUNI - FÖRSTA SEMSTERDAGEN: 
 
 
 
Midsommar 2015
 
Denna dag är det midsommar och även min första semesterdag. Vid 15:00 ska jag och några från jobbet befinna oss hemma hos Linn för en kväll med kubb, grill och tjöt. Ska bli så himla kul!
 
LÖRDAG 24 JUNI: 
Denna dag blir det städ efter midsommar, innan vi beger oss iväg på födelsedagsfest hos Boye. 
 
SÖNDAG 25 JUNI:
Adina kommer hit till Göteborg och då ska hon, jag, Itai samt några andra på COOOOOLDPLAY! Vi alla har ju varit superstora fans sedan ca 6an/7an, så ska bli så himla kul att äntligen få se dem live och på Ullevi dessutom!
 
 
 
MÅNDAG 26 JUNI: 
Denna dag kommer bli lugn, kommer smått börja packa lite inför Bråvalla som vi snart kommer åka till. På kvällen blir det pingisklubben på Pustervik med Itai vilket kommer bli lika kul som alltid! Man har ju inte riktigt möjligheten att gå dit längre då man jobbar mån-fre.....
 
 
TISDAGEN DEN 27 JUNI:
PACKA PACKA PACKA! Ska även hämta bilen hos mamma och pappa, sedan kommer Karin och Linn hit då de ska spendera natten här då vi åker redan runt 5 på morgonen efter. 
 
ONSDAGEN DEN 28 JUNI - SÖNDAGEN DEN 2 JULI:
 
 
 
Bilder från förra året
 
BRÅÅÅÅÅÅVALLLA! Dags för årets höjdpunkt och igår är vi ett sådant himla gött gäng så kan inte vara mer taggad just nu. Kameran får hänga med iår igen och det ska bli en hel del bilder/filmer.
 
 
Sedan när jag kommer hem har jag en hel vecka kvar där det planeras upp till sommarstugan och bara njuta av ledighet. Kan inte bli mycket bättre än såhär ändå. KRAM!
 

RSS 2.0