Dagens

 
 
 
Hej på er! Då har klockan slagit 18 och snart är ännu en dag över. Idag har jag som de andra dagarna haft en lugn dag. Börjar rycka lite i kroppen nu att ha så mycket fritid utan att veta var jag ska göra av den, vilket jag inte kände av så mycket när jag var kvar i Sverige. Skillnaden nu är att man inte har lika många att socialisera sig med, så blir mycket snabbare rastlös vilket inte är så konstigt. Men på måndag börjar jobbet och innan dess ska Karin och Linnea komma ner för helgen (Är extremt taggad så jag spricker) så detta är nog bara en period. Kommer nog snarare sakna den senare när jag väl kommit igång, haha!
 
Men idag spenderades morgonen som vanligt. Vakna i lugn och ro, äta en god frukost och sedan gick jag ut i solen för att lyssna på Alice och Biancas nya podd innan jag mötte upp Linn. Hon har velat åka till IKEA ett bra tag för att köpa lite småsaker till deras lägenhet, så passade på att komma ut lite och åka med. Så fick idag för första gången ge mig på kollektivtrafiken! (dock åkt metron någon enstaka gång innan). Kommer bli så skönt när man väl kommer in i det och kan ta sig runt på ett annat sätt än nu när jag bara gått (vilket såklart är skönt det med).
 
Vi fick köpt det vi ville och blev såklart obligatoriskt stopp på restaurangen där vi åt köttbullar med mos. Jag äter dock inte kött numera, så fick prova på deras vegetariska bullar som funkade lika fint det. Imorgon ska jag försöka ge att ge mig ut på en långpromenad för att få röra lite på mig, innan jag drar mig hem till Linn och Hector för lite häng på kvällen. Vi hörs när vi hörs! Kram
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0