Värmland

Som jag nämnde i tidigare inlägg, så var jag äntligen tillbaka i Värmland och Storfors för att spendera några dagar uppe i stugan. Linn åkte även med iår, så vi tog vårt pick och pack, hoppade i bilen och körde de tre timmar upp till en lugnare miljö. 
 
 
Även pappa var glad att äntligen vara uppe igen!
 
 
 
 
 
När vi kom upp på söndagseftermiddagen blev det en kväll med tacos, VM-final, fiske och gott snack.
 
 
 
Hur lyckligt lottad är man inte som har möjligheten att åka upp hit en vecka per år bara för att njuta av dessa miljöer? 
 
 
Blev även (såklart) en hel del grillat när vi var där uppe, precis innan eldningsförbudet började gälla. Vi har ju sådant himla flyt med vädret, bara 27+ och sol varje dag. 
 
 
 
 
En av kvällarna var vi även hos pappas kusin Joakim och hans fru Petra. De hade bjudit in massa folk som hade varit med och tävlat i en golftävling under dagen (bland annat pappa och Adam). Alla tog med sitt att grilla (jag har verkligen hittat ett sådant gott substitut för kyckling, en god sojabiff från Hälsans kök som jag åt i princip hela veckan. Stort tips!). Detta var en av de varmaste dagarna under veckan, så svettet rann från allas pannor och när det under 5 minuter småregnade orkade inte ens folk bry sig, haha!
 
 
 
När Linn hade åkt hem, så fick vi besök av min syssling Johanna på kvällen. Svenska sommaren som man känner till den gjorde en liten comeback med mycket regn och 20 grader, så den kvällen fick tyvärr spenderas inomhus men var minst lika mysig för det.
 
Så för att summera de fem dagarna jag spenderade där uppe, var det väldigt varmt, härligt och så himla avkopplande. Jag och Linn låg i princip hela dagarna på bryggan där vi lyssnade på sommarprat, musik och badade en hel del då det var så varmt och vattnet var helt perfekt. Längtar redan efter nästa år :-) 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0