37 dagar senare

 
Hej på er, ännu en gång. Det var ett tag sedan, men mitt liv har på senaste stått lite på paus. Efter farmor dog, rann lite bägaren över för mig efter en vääääldigt lång period med stress. Utan att gå in för det för mycket (varken roligt för er eller mig) är jag inne på andra veckan tillbaka från jobbet på 50% och börjat kunna gå tillbaka till det normala igen vilket känns superskönt, även om det är bebissteg framåt.
 
MEN lite roligt har även hänt. På fredag ska jag åka till Stockholm för att hälsa på Adina med Amanda och senare i månaden ska jag och Siri åka till Barcelona hela två gånger för att besöka Linn och Hector (bland annat över nyår och min födelsedag, tjohoo). Senare, i mitten av januari, ska vi  i familjen till Maspalomas. Känns riktigt skönt att ha flera roliga saker framför sig att se fram emot. 
 
Anyways, då allt börjar gå till normalt igen och jag saknar någonstans att skriva av mig, ska denna bloggen långsamt med säkert dammas av igen. Kameraladdaren är hittad och jag är mer än laddad att dokumentera tiden framöver :)
 
KRAM!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0