MIN SEMESTER

 
 
 
 
 
På söndagen efter midsommar var äntligen nedräkningen över och det var dags för COLDPLAY! Mötte upp Adina och sedan så drog vi oss mot Ullevi där vi stod i regnet och frös under några timmar. Dock var det SÅ himla värt det, för helvete vilken jäkla konsert. Sedan att regnet hade uppehåll under just dessa två timmar var så fantastiskt med. Sedan att få krama om och umgås med Adina för en kväll framför ett av våra gamla favoritband är liksom aldrig fel.
 
 
 
 
 
 

 
 Efter Coldplay blev det några dagars vila och sedan upp med tuppen för att åter igen åka till Bråvalla. Iår var vi på plats redan innan parkeringen eller camping öppnat bara för att slippa köa för länge. Efter en stund kom Felix och hans vänner så vi blev ett riktigt stort gäng tillslut vilket var svinkul. Tänker att filmen beskriver hur vi hade det bättre än jag i ord... :) 
 
 
 
  
Efter en intensiv vecka, blev det att åka med föräldrarna till våran sommarstuga i Värmland där även Linn joinade för två dagar. Efter Bråvalla och konstant ljud gjorde det nästan ONT i öronen för det var så tyst där uppe. Så himla härligt! Blev tre dagar med sol, lite bad, tjöt och bara allmän vila vilket behövdes.
 
Nu är det dock tre veckor sedan allt detta hände och snart går jag på semster yttligare en vecka. SÅÅÅ himla skönt. Hoppas ni har det fantastiskt!
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0